HB Køge – Vendsyssel

HB Køge 4 - 0 Vendsyssel
24 maj 2015

HB Køge sejrede stort i sæsonens næstsidste hjemmekamp. Modstanderen var formstærke Vendsyssel, der inden kampen stadig havde drømme om oprykning, og som var ubesejrede i de seneste syv kampe i 1. Division.

 

I en jævnbyrdig første halvleg blev der kun skabt ganske få chancer af de to mandskaber. Topscorer Bruninho var efter ti minutter tæt på med et godt spark fra kanten af feltet, og i den anden ende slap Ken Fagerberg igennem fem minutter senere. Her var Frederik Due dog på plads og leverede en flot redning på det der vel var halvlegens største chance.

 

HB Køge havde benyttet pausen på at skifte Nikolaj Hansen ind, og efter bare to og et halvt minut på banen dumpede bolden ned for fødderne af angriberen, der tæt under mål sikkert sendte læderkuglen videre ind i målet bag rutinerede Jesper Christiansen i Vendsyssel-buret. Målet skulle vise sig at blive startskuddet på en flot HB Køge-halvleg.

 

Kort efter scoringen var det tæt på 2-0. Kristian Pedersen sled sig igennem i venstresiden og lagde fra baglinien et hårdt og fladt indlæg ind i feltet, hvor Bruninho midt for mål fik overplaceret sin afslutning. En god mulighed, der sagtens kunne have resulteret i kampens anden scoring.

Den kom små tyve minutter efter pausen da Sylvester Seeger-Hansen scorede et lille pragtmål. Offensivspilleren tog chancen fra tyve meters afstand og bankede bolden flot og utageligt op i det nærmeste målhjørne. Flot og fortjent 2-0-scoring.

 

86 minutter inde i kampen fulgte Bruninho trop med et mål, der også var ganske flot. Fra kanten af feltet sparkede brasilianeren bolden over i det lange målhjørne – uden chance for Vendsyssel-keeperen. Foran 3-0 med fire minutter tilbage var HB Køge dog ikke færdige endnu. To minutter inde i kampens tillægstid fik Kristoffer Munksgaard hul på bylden efter et forår, der inden kampen i dag havde budt på fire stolpeskud, og en scoring der fejlagtigt blev undkendt. Forløsningen var derfor stor hos Munksgaard da han rundede et par mand og sparkede sin første HB Køge-scoring i kassen.

 

HB Køges næste hjemmekamp – sæsonens sidste – spilles allerede på lørdag den 30. maj, hvor FC Roskilde gæster Herfølge Stadion. Der er kampstart kl. 16.00.

 

HB Køge – Vendsyssel

1-0 // Nikolaj Hansen (48.)

2-0 // Sylvester Seeger-Hansen (64.)

3-0 // Bruninho (86.)

4-0 // Munksgaard (90+2)

 

Advarsler, HB Køge

Nikolaj Hansen, Kristoffer Munksgaard og Radanfah Abu Bakr

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Søren Henriksen

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Bruninho

Jonas Thomsen

Sylvester Seeger-Hansen

Rasmus Nielsen

Kristoffer Munksgaard

Brandão

 

Udskiftninger

Radanfah Abu Bakr ind // Søren Henriksen ud (37.)

Nikolaj Hansen ind // Brandão ud (46.)

Kristian Andersen ind // Rasmus Nielsen ud (70.)

 

Tilskuertal

640 tilskuere på Herfølge Stadion