HB Køge – Viborg

HB Køge 1 - 1 Viborg
04 apr 2021 - 13:00

Det var første kamp i slutspillet, der ventede på Capelli Sport Stadion, som søndag eftermiddag lagde græs til opgøret mellem HB Køge og det formstærke 1. Divisionstophold fra Viborg, der inden kampen havde vundet rub og stub i forårssæsonen – endda uden at lukke mål ind undervejs.

Den statistik skulle HB Køge dog komme til at ødelægge. Trods skader til Jubril Adedeji, Mike Jensen og Emilio Simonsen samt fravær af karantæneramte Eddi Gomes, så var det HB Køge, der kom bedst fra start. Viborg havde dog kampens første afslutning, som sad sikkert i handskerne på Snorre, men det var HB Køge, der scorede først.

Lasse Petry tacklede som vanligt igennem på midtbanen, og i midtercirklen fik han tacklet og presset en Viborgmand til at spille bolden tilbage i banen. Det resulterede i en friløber til Nicholas Marfelt, der havde alverdens tid, og var iskold i situationen. 1-0.

Viborg var godt spillende, men havde i perioder også svært ved at få spillet til at flyde som ønsket, hvilket skyldtes det høje pres, som Auri Skarbalius’ tropper lagde hver gang Viborg påbegyndte opbygningen af et angreb.

Gæsterne havde dog flere fine muligheder, som Snorre sikkert tog sig af. Om det var et hovedstød fra Sebastian Grønning eller en lille friløber til Jatta, så var Snorre på pletten. Lige indtil Jakob Bonde modtog bolden på kanten af feltet, og med ydersiden sparkede bolden i mål helt ude ved stolpen. 1-1.

Efter pausen var gæsterne fortsat mest på bolden, men HB Køge kom også frem til flere gode muligheder. Størst var chancen til Mathias Høst, der dybt inde i overtiden og midt for mål modtog bolden efter indlæg fra Oliver Sonne. Høst fik dog ikke ordentligt træf på bolden, der strøg over mål..

Kampen endte altså uden yderligere scoringer, og dermed med et enkelt point til hvert hold. 

HB Køge – Viborg // 1 – 1

1-0 // Nicholas Marfelt (6.)

1-1 // Jakob Bonde (27.)

HB Køges startopstilling

Oskar Snorre

Mark Gundelach

Magnus Wørts

Mikkel Qvist

Oliver Sonne

Lorenzo Burnet

Valon Ljuti

Lasse Petry

William Madsen (U19)

Nicholas Marfelt

Effiong Nsungusi

Udskiftninger

Martin Koch Helsted ind // Effiong Nsungusi ud (58.)

Magnus Häuser ind // Nicholas Marfelt ud (58.)

Mathias Høst ind // Lorenzo Burnet ud (65.)