HIK – HB Køge

HIK 3 - 2 HB Køge
03 okt 2012

På trods af føringer på 1-0 og 2-1, måtte HB Køge med en ellers opadgående formkurve skuffende forlade Gentofte Stadion med et forsmædeligt 3-2 nederlag til hjemmeholdet HIK.

 

HB Køge stillede op til kampen med et reservespækket hold hvor Frederik Due havde afløst Morten H. Jensen i målet. Nicola Saric, Shawn Nicklaw, Fabinho og Lars Brøgger var også alle nye i forhold til startopstillingen i søndagens opgør mod FC Fredericia.

 

Regnen stod i lange periode ned over Gentofte Stadion, men det så umiddelbart ud til at være den rigtige hold cheftræner Per Frandsen havde sat. På trods af en indledende advarsel med et skud på stolpen fra hjemmeholdet i det 8. minut, var det som om HB Køge kunne spille sig til chancerne via deres højere tempo og bedre fysik. HB Køge kom også foran efter 14 minutter da Nikola Saric på et hjørnespark finder Lars Brøgger der i det lille felt stiger til vejrs og flot header HB Køge foran. Det var helt efter bogen.

Hurtigt får HIK dog udlinget på en omstilling hvor HB Køges midtbane taber bolden og pludselig er HIK i et hurtigt kontraangreb og får udlignet blot tre minutter senere.

 

Efter 26 minutter får HB Køge et nyt hjørne i højre side og det var efter samme recept at Nikola Saric sparker bolden i det lille felt men varianten denne gang var at Anders Kaagh header bolden ind.

 

Første halvleg slutter med en HB Køge føring på 2-1. Det var trods alt fortjent da HB Køge ville det en tand mere end hjemmeholdet.

 

Anden halvleg starter med endnu et hjørnespark til HB Køge efter 47 minutter, og bolden bliver også ekspederet i nettet, men målet bliver underkendt for off side. To minutter senere får HIK igen spillet sig igennem på midten af banen og Mathias Thrane scorer under den fremadstormende Frederik Due.

 

Nu var det forventet at HB Køge via sin bedre fysik ville køre sejren hjem, men det er det modsatte der sker. HIK sætter sig mere og mere på kampen, og efter 74 minutter får HIK for tredie gang spillet sig igennem på midten af banen og scorer sejrsmålet til 3-2 ved Casper Offenberg. På trods af en indskiftning af Jeppe Kjær lykkedes det aldrig for svanerne at lægge noget tungt pres på hjemmeholdet og HIK kunne fortjent spille sig videre til næste runde hvor AC Horsens venter.

 

HIK – HB Køge 3-2 (1-2)

 

Mål

0-1 // Lars Brøgger Hansen (14.)

1-1 // Delphin Tshiembe (17.)

1-2 // Anders Kaagh (26.)

2-2 // Mathias Thrane (49.)

3-2 // Casper Offenberg (74.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Shawn Nicklaw

Christian Traoré

Simon Richter

Thobias Ndungu

Fabinho

Vito Hammershøy-Mistrati

Andreas Baes

Nikola Saric

Lars Brøgger Hansen

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Lee Rochester Sørensen ind // Andreas Baes ud (46.)

Sylvester Seeger-Hansen ind // Nikola Saric ud (61.)

Jeppe Kjær ind // Vito Hammershøy-Mistrati  ud (75.)

 

Advarsel

Thobias Ndungu (41.)

 

Tilskuertal

Ca. 200 tilskuere på Gentofte Stadion