HIK – HB Køge

HIK 0 - 2 HB Køge
30 aug 2011

Tirsdag aften havde et par hundrede tilskuere fundet vej til Gentofte Stadion, hvor HB Køge og HIK krydsede klinger i anden runde af DBU Pokalen. Hos HB Køge havde cheftræner Auri Skarbalius foretaget et par ændringer i startopstillingen i forhold til det hold han sendte på banen i weekenden mod AaB.

 

I forsvaret var der sæsondebut til Kristian Geertsen, der afløste Simon Richter, mens Lasse Kronborg startede på den centrale midtbane i stedet for Nicolaj Madsen.

 

De orangeklædte HBK-spillede satte sig fra starten på opgøret, og allerede efter tre minutter var Marcel Rømer tæt på med et hovedstød, der dog strøg en meters penge forbi den ene målstolpe. Snert forbi stolpen gik også Bo Storms afslutning små tyve minutter inde i opgøret, og man skulle helt hen til kampens 27. minut før HIK for første gang sendte en afslutning afsted mod Morten H. Jensens mål. Afslutningen voldte dog ingen problemer for HBK-keeperen.

 

HB Køge var i det hele taget mest på bolden i første halvleg, og med ti minutter tilbage af kampens første 45 minutter var det Adeola Runsewe der testede hjemmeholdets keeper, der dog reddede til hjørnespark. I den anden ende måtte Morten H. Jensen også give hjørnespark på Kevin Schmidts hårde forsøg direkte på frispark.

 

0-0 ved pausen, men det skulle der blive ændret på i anden halvleg.

 

Allerede efter to minutter sparkede Bo Storm på træværket og gav dermed HIK et varsel om, at HB Køge også i anden halvleg havde tænkt sig at presse på.

 

Efter 55 minutter lykkedes det så. Adeola Runsewe tog en god tur fremad banen forbi et par HIK-spillere, overlod bolden til Bo Storm der sendte en hård, flad afslutning i nettet til 1-0, og bare fire minutter senere øgede Lasse Kronborg med et følt spark op i det ene målhjørne.

 

Resten af kampen var med HB Køge i fuld kontrol, og keeper Morten H. Jensen havde ikke meget at se til efter pausen. En enkelt gang måtte han dog vise klasse, da HIK med et kvarter tilbage af opgøret spillede sig frem til en stor, stor chance. HBK-keeperen var dog på plads og forhindrede en reducering.

 

Med sejren har HB Køge sikret sig avancement til tredje runde af DBU Pokalen.

 

Mål

0-1 // Bo Storm (55.)

0-2 // Lasse Kronborg (59.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Kristian Geertsen

Thomas G. Christensen

Brad Rusin

Thomas Sørensen

Martin Christensen

Lasse Kronborg

Marcel Rømer

Bo Storm

Adeola Runsewe

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Marc Rochester Sørensen ind // Bo Storm ud (64.)

Lee Rochester Sørensen ind // Marcel Rømer ud (64.)

Mads Laudrup ind // Adeola Runsewe ud (77.)

 

Tilskuertal

Cirka 200 tilskuere på Gentofte Stadion