Hobro – HB Køge

Hobro 0 - 0 HB Køge
25 aug 2012

Efter to nederlag i træk jagtede HB Køge oprejsning da holdet lørdag eftermiddag gæstede DS Arena, hvor Hobro var modstanderen. Hjemmeholdet har lagt fint ud i sæsonen, og lå inden dagens kamp på fjerdepladsen i Betsafe Ligaen.

 

HB Køge lagde bedst ud i kampen, og allerede efter ti minutter var det tæt på to gange. Først slap Lars Brøgger alene igennem efter en flot aflevering fra Anders Kaagh, og senere var det Kaagh, der sparkede på stolpen.

 

Opgøret begyndte at bølge frem og tilbage, og HB Køge var lørdag eftermiddag meget bedre i pasninger og tempo end i de foregående kampe, mens hjemmeholdet viste farlighed på omstillinger. På en af dem måtte Morten H. Jensen i HBK-målet redde flot i en situation, hvor HB Køges offsidefælde kiksede.

 

HB Køge var til kampen hårdt ramt af skader og karantæner, og undervejs blev man igen ramt af en skade. Topscorer Anders Kaagh måtte således lade sig udskifte efter 40 minutter med problemer med knæet. Han blev erstattet af Simon Backmann.

 

Regnen væltede efter pausen ned over DS Arena, og kampen udviklede sig til et meget fysisk opgør, hvor fejlede så småt begyndte at hobe sig op for begge hold. Der var hård kamp om hver eneste bold, uden at det dog i den første del af anden halvleg førte til store chancer til nogen af de to hold.

 

Mod kampens slutning begyndte der dog at ske noget. HB Køge tilspillede sig efterhånden overvægten af spillet, og meget af kampen foregik på Hobros banehalvdel, men fem minutter før tid var det alligevel Hobro, der kom frem til en god mulighed, hvor Morten H. Jensen måtte vise klassen på et Hobro-frispark midt for mål.

 

Det blev indledningen til en hektisk afslutning med store chancer i begge ender. 89 minutter inde i kampen blev Lars Brøggers forsøg efter et frispark, reddet på stregen, og netop som stadionuret passerede de 90 minutter var det Nicolai Riise Madsen, der med hovedet var tæt på. Men ligeså tæt HB Køge var på sejren, var Hobro i kampens absolut sidste sekunder. Tre minutter inde i dommerens overtid endte et fantastisk spark nemlig på den ene af Morten H. Jensens stolper, men mere blev det ikke til inden dommeren fløjtede kampen af.

 

Mål

Ingen

 

Advarsler, HB Køge

Andreas Baes, Anders Kaagh og Lars Brøgger

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Nigel Marples

Nicolai Riise Madsen

Brad Rusin

Simon Richter

Marc Rochester Sørensen

Andreas Baes

Vito Hammershøy-Mistrati

Lee Rochester Sørensen

Lars Brøgger

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Simon Backmann ind // Anders Kaagh ud (40.)

Nikola Saric ind // Lee Rochester Sørensen ud (88.)

 

Tilskuertal

645 tilskuere på DS Arena