Hobro – HB Køge

Hobro 1 - 0 HB Køge
28 mar 2013

HB Køge og Hobro tog Skærtorsdag hul på forårssæsonen i NordicBet Ligaen. Det skete på jydernes kunstgræsbane, hvor det efter 94 minutters spil var de jyske værter, der kunne juble over de tre point.

 

Og det kunne de være meget tilfredse med i Hobro-lejren. HB Køge var nemlig bedst i en chancefattig første halvleg, hvor det var tydeligt, at der var tale om en premierekamp. Der blev spillet med masser af nerver og der blev fra alle aktører arbejdet stenhårdt.

 

HB Køges overtag i første halvleg kunne udover fordelingen af boldbesiddelsen også aflæses på barometeret for antal hjørnespark. Efter de første 45 minutter havde HB Køge tilspillet sig syv af slagsen, mens hjemmeholdet blot blev noteret for et enkelt.

 

Mål blev det dog ikke til før pausen, men det lugtede af en HB Køge-scoring – ikke mindst ti minutter efter pauseteen, hvor HB Køge kom frem til en stor mulighed. Jeppe Kjær afsluttede selv, men kunne i situationen have spillet bolden videre til en helt fri Anders Kaagh. Stor chance.

Et par udskiftninger på den centrale del af HB Køges midtbane i 3-5-2-opstillingen resulterede i at hjemmeholdet kom bedre med i kampen, og kom frem til et par chancer. HB Køge kæmpede i denne del af kampen med at finde sig selv, og med et kvarter tilbage af kampen var hjemmeholdets Kebé tæt på med et godt hovedstød. Kort efter var Simon Richter meget tæt på i den anden ende.

 

Det begyndte dog efterhånden at ligne en nulløsning, men da Hobro to minutter inde i overtiden fik sit tredje hjørnespark i kampen gik det galt. Tårnhøje Mads Justesen steg til vejrs og headede sejren hjem for hjemmeholdet. Skidt afslutning på kampen, hvor HB Køge kunne og burde have udnyttet spilovertaget – i især første halvleg – bedre.

 

HB Køges næste kamp er om en uge – også på udebane. Her er det Lyngby, der er modstanderen.

 

Mål

1-0 // Mads Justesen (92.)

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Thobias Ndungu

Morten Karlsen

Mike Mortensen

Simon Richter

Marcel Rømer

Andreas Baes

Bo Storm

Anders Nielsen

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Bo Storm ud // Marc Rochester Sørensen ind (66.)

Marcel Rømer ud // Vito Hammershøy-Mistrati ind (73.)

Simon Richter ud // Nigel Marples ind (85.)

 

Tilskuertal

543 tilskuere ved kunstgræsbanen i Hobro