Hobro – HB Køge

Hobro 0 - 0 HB Køge
25 sep 2016

Det var på forhånd udset som en vanskelig opgave, det der søndag eftermiddag ventede HB Køges 1. divisionstophold, der på udebane tørnede sammen med Superliganedrykkerne fra Hobro. Efter en stærk og disciplineret indsats fik HB Køge et fortjent point med hjem efter en kamp, hvor defensiven igen stod stærkt, og hvor Alexander Bah var tættest på en scoring med et forsøg på sammenføjningen.

 

Begge hold startede afventende, og lukrerende på at modstanderne skulle begå fejl og give plads. Generelt stod begge hold dog stærkt i forsvaret, og sjældent blev det for alvor farligt i de to holds felter. Hobro er meget farligt på standardsituationer, og HB Køge havde derfor op til kampen haft stor fokus på de defensive dødbolde, og flere gange fik forsvaret og keeper Andreas Hansen afvist nordjydernes farlige hjørnespark og lange indkast.

Vi skulle hen til midtvejs i første halvleg før HB Køge for første gang fik sendt et forsøg mod mål. Efter et godt drive med bolden fik hurtige Jeppe Simonsen desværre sparket bolden over mål. I den følgende periode forsøgte HB Køge sig flere gange med bolde i dybden, men for det meste nåede en en Hobro-forsvarer i vejen inden det blev farligt.

 

Efter pausen kom kampens største chance da Alexander Bah, der fik fuld spilletid for anden kamp i træk, med et følt skud var få centimeter fra at bringe HB Køge i front. Trekantsammenføjningen var dog i vejen, og dermed fortsat 0-0.

 

Halvlegens øvrige muligheder faldt stort set alle et hjørne- eller frispark samt lange indkast, og kun sjældent blev det farligt. Mod slutningen fik hjemmeholdet etableret et lille pres mod HB Køges mål, men defensiven holdt stand for tredje kamp i træk, og dermed endte det hele 0-0.

 

HB Køge er dermed ubesejrede i de seneste seks kampe, og har holdt clean-sheets i de seneste tre. Næste opgave er endnu et topopgør. HB Køge møder rækkens nummer to, FC Helsingør, på hjemmebane på torsdag den 29. september kl. 18.00.

Hobro IK – HB Køge // 0 – 0

 

Advarsel, HB Køge

Mikkel Wohlgemuth

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Kristian Andersen

Henrik Madsen

Alexander Bah

Jeppe Simonsen

 

Udskiftninger

Sadik Krdzic ind // Kristian Andersen ud (89.)

 

Tilskuertal

1.390 tilskuere på DS Arena