Hobro – HB Køge

Hobro 0 - 0 HB Køge
02 apr 2017

HB Køge kæmpede sig søndag eftermiddag til et flot point på udebane mod topholdet Hobro. Point kom i hus efter en flot indsats med hårdt arbejde over hele linien mod rækkens vel nok mest fysisk stærke mandskab og favoritter til at snuppe den direkte oprykningsplads til ALKA Superligaen.

 

Cheftræner Henrik Lehm måtte til kampen undvære topscorer Marc Rochester, der måtte tage plads på bænken for at pleje en mindre skade, samt Lee Rochester, der afsonede en enkelt spilledags karantæne. Der var derfor rokeret rundt i rækkerne i HB Køges startopstilling.

 

Hjemmeholdet var mest på bolden i kampen med HB Køge lukrerende på hurtige omstillinger og muligheden for at udnytte de rum, Hobros offensive stil efterlod.

 

Første chance i kampen tilfaldt Hobro efter et kvarters tid, men Pål Kirkevold sparkede lige i handskerne på Andreas Hansen. I den anden ende forsøgte Daniel Arrocha sig, men han måtte se sin afslutning ryge lige forbi Jesper Rask’ mål.

 

I den resterende del af første halvleg var der chancer i begge ender – størst til hjemmeholdet – men keeperne blev ikke for alvor testet.

 

Anden halvlegs første chance stod der HB Køge på. Efter et hjørnespark fik Mads Juel Andersen hovedet på bolden, men afslutningen sneg sig forbi Hobro-målet, og den unge forsvarsspiller fik altså ikke held med igen at score mod Hobro. I de to holds seneste møde blev Mads Juel Andersen matchvinder.

 

Hobro var også bestemt også farlige i den anden ende med flere fine muligheder, men HB Køges defensivt fik lukket godt af med en mandfolkeindsats, og så sluttede det hele uden scoringer.

 

HB Køges næste kamp spilles allerede onsdag aften hjemme mod AB.

 

Hobro – HB Køge // 0 – 0

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Mads Juel Andersen

Alexander Bah

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Malte Amundsen (U19)

Kristian Andersen

Marco Larsen

 

Udskiftninger

Daniel Stückler ind // Daniel Arrocha ud (67.)

Gustav Gjøg ind // Marco Larsen ud (81.)

 

Tilskuertal

1.865 tilskuere på DS Arena