Hvidovre – HB Køge

Hvidovre 1 - 2 HB Køge
22 aug 2010Center Office Arena

HB Køge fik hvad de kom efter søndag eftermiddag da man gæstede Center Office Arena i Hvidovre – men det holdt hårdt.

 

Ikke fordi Auris tropper var presset i bund eller fordi hjemmeholdet væltede sig i chancer, for det var ingenlunde tilfældet. Alligevel blev det lidt for spændende da Thomas G. Christensen med et kvarter tilbage af kampen var uheldig med at nedlægge en Hvidovre- angriber i straffesparksfeltet. En chance som indskiftede Lukasz Cieslewicz sikkert udnyttede.

 

Inden da var spillet 75 minutter med HBK i god kontrol, tilspillende sig flere gode muligheder, mens Hvidovres angribere ikke fik mange oplagte scoringschancer ud af anstrengelserne. Og det der var, det tog Morten H. Jensen sig af.

 

Det var da også helt fortjent da HB Køge efter 34 minutter bragte sig i front. Efter en hjørnesparkssituation landede bolden for fødderne af Stefan Hansen, og den tidligere Hvidovre-forsvarer scorede sikkert mod sine tidligere holdkammerater. Hans første mål for HBK.

 

Anden halvleg var ikke spækket med chancer – Arman Mehakovic var tæt på, men hans lob endte i sidenettet og i den anden ende havde HBK-defensiven stadig godt styr på hjemmeholdets offensive kræfter. Altså lige indtil førnævnte situation, som resulterede i udligning.

 

Herefter var kampen i den grad åben, og hjemmeholdet kom frem til et par løse muligheder, mens HB Køge i den anden ende forsøgte at fremtvinge et nyt føringsmål.

 

Og det kom, føringsmålet.

 

Et minut inde i dommerens tillægstid blev et frisparksindlæg fra Marcel Rømer i højresiden smidt ind i feltet, og her fik Simon Makienok Christoffersen presset hjemmeholdets Jonas Flindt Rasmussen så meget, at han sendte bolden i eget net. En scoring der sendte de tre point til HB Køge, selvom Hvidovre i de døende minutter jagtede endnu en udligning og blandt andet sendte keeperen med frem ved hjørnespark for at skabe ravage.

 

HB Køges næste kamp spilles onsdag aften i Svebølle – kampen i 2. runde af Ekstra Bladet Cup fløjtes igang kl. 18.00.

 

Mål

0-1 // Stefan Hansen (38.)

1-1 // Lukasz Cieslewicz (75.)

1-2 // Jonas Flindt Rasmussen, selvmål (90.)

 

Advarsler

Thomas G. Christensen, HB Køge

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Kristian Geertsen

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Thomas Sørensen

Fabinho

Lasse Kronborg

Søren Nielsen

Nicolaj Madsen

Bo Storm

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Arman Mehakovic ind // Fabinho ud (46.)

Marcel Rømer ind // Lasse Kronborg ud (78.)

Tobias Thomsen ind // Bo Storm ud (78.)

 

Tilskuertal

882 tilskuere på Center Office Arena