KFUM BK, Roskilde – HB Køge

KFUM BK, Roskilde 1 - 3 HB Køge
03 sep 2019 - 17:15Lillevang Idrætscenter

Med et vaskeægte hattrick på bare 14 minutter i løbet af første halvleg blev Jakob Johansson dagens pokalhelt på Lillevangen Idrætscenter i Roskilde, hvor KFUM Roskilde var HB Køges modstander i 2. runde af Sydbank Pokalen.

Johansson var på pletten allerede efter fire minutter da han afsluttede et godt opbygget angreb, der startede med et fremragende sideskift fra Magnus Wørts, et par hurtige trin fra Jubril Adedeji, som lagde bolden videre til Stephan Petersen, der noterede sig for en assist.

13 minutter inde i kampen var Johansson skarpretteren for anden gang i kampen. Denne efter flot forarbejde af Martin Jensen, der gjorde comeback efter en skadespause, og Martin Koch Helsted, der flot spillede Johansson helt fri foran kassen.

Og efter yderligere fem minutter kunne Johansson lade sig tiljuble for tredje gang i kampen, da han sendte bolden i mål efter fremragende forarbejde af Jubril Adedeji, der gled forbi to mand og med en sukkerbold fandt Johansson i feltet.

Efter tredje scoring kom hjemmeholdet lidt bedre med i opgøret, og syv minutter før pausefløjtet lykkedes det værterne at reducere til pausestillingen 1-3.

Fra anden halvlegs start var det KFUM Roskilde, der var mest på bolden, men størst chance i halvegens indledning tilfaldt HB Køge. Martin Koch Helsted jagtede en lang bold fra Oliver Sonne, nåede den og fik lagt den videre til Jubril Adedeji, der desværre måtte se overliggeren stå i vejen for sit forsøg.

Den resterende del af kampen bød på muligheder til begge hold. Jakob Johansson forsøgte sig frækt bagom støttebenet, og i HB Køges mål måtte Casper Hauervig efter en times spil ud i fuld længde for at vifte bolden væk helt oppe under overliggeren.

Der blev ikke scoret yderligere, og sejren var aldrig for alvor i fare, og dermed er HB Køge klar til 3. runde af Sydbank Pokalen.

 

KFUM Roskilde – HB Køge // 1 – 3

0-1 // Jakob Johansson (4.)

0-2 // Jakob Johansson (13.)

0-3 // Jakob Johansson (18.)

 

HB Køges startopstilling

Casper Hauervig

Oliver Sonne

Pablo Arboine (debut)

Marian Huja

Mathias Høst

Stephan Petersen

Magnus Wørts

Martin Jensen

Jubril Adedeji

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Magnus Häuser ind // Jakob Johansson ud (72.)

Sebastian Brodersen (U17) ind // Martin Jensen ud (90.)

Christian Hansen (U19) ind // Martin Koch Helsted ud (90.)