Lyngby – HB Køge

Lyngby 1 - 1 HB Køge
05 maj 2019

HB Køge skulle søndag eftermiddag på Lyngby Stadion forsøge at fortsætte i det fine spor, der ugen forinden var blevet lagt med sejren over topholdet fra Viborg.

 

Mod Lyngby skulle man møde et hold, der har leveret et stærkt forår, og som også kom stærkt fra start og som var gode til at få HB Køge til at løbe efter bolden i kampens indledning.

 

HB Køge arbejdede sig dog hurtigt til et overtag, der varede resten af første halvleg. Med en solid arbejdsindsats og tre garderhøje mand i bagkæden lykkedes det for HB Køge at lukke ned for Lyngbys offensiv, mens man selv kom frem til et par hele og halve chancer.

 

Fem minutter før pausen kom HB Køge i front da Liam Jordan modtog bolden, vendte rundt og lagde en fornem aflevering i dybden til Martin Koch Helsted, der løb fra Lyngbyforsvaret, og sparkede bolden i kassen. Flot mål og fortjent pauseføring til HB Køge.

 

I anden halvleg kom Lyngby med mere energi, og HB Køge var ikke på samme måde i dominerende, som tilfældet var i første halvleg. Men defensivt stod HB Køge stadig godt, og selvom Lyngby i kampens sidste kvarter fik etableret et pres mod HB Køge-målet, så var det ikke mange gange, at Andreas Hansen i HB Køges mål blev testet.

 

Et minut før ordinær spilletids udløb dukkede Lyngbys indskiftede Danni König dog op tæt under mål og dirigerede bolden ind bag en flyvende – og chanceløs – Andreas Hansen og scorede dermed til slutresultatet 1-1.

 

HB Køges næste kamp er allerede onsdag den 8. maj kl. 18.30, hvor FC Helsingør gæster Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark.

 

Lyngby – HB Køge // 1 – 1

0-1 // Martin Koch Helsted (40.)

1-1 // Danni König (89.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Antonio Rocco Romeo

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Ricki Olsen

Henrik Madsen

Magnus Häuser

Christian Overby

Liam Jordan

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Martin Vingaard ind // Jakob Johansson ud (60.)

 

Tilskuertal

2.218 tilskuere på Lyngby Stadion