Lyngby – HB Køge

Lyngby 2 - 1 HB Køge
04 apr 2013

HB Køge og Lyngby tørnede tidligt torsdag aften sammen på sidstnævntes stadion, og det var gæsterne fra HB Køge, der kom bedst fra start.

 

Per Frandsens tropper stillede op i en 4-4-2-opstilling og kom bedst fra start. Atten minutter inde i kampen var Marc Rochester Sørensen nemlig på pletten da han udnyttede godt forarbejde af Jeppe Kjær til at bringe HB Køge på 1-0.

 

Det var ganske fortjent, for de limegrøn-klædte HBK-spillere havde overtaget i kampens første halve time, mens Lyngby kom bedre med i halvlegens sidste femten minutter. Her måtte Morten H. Jensen et par gange vise evnerne.

 

Efter pausen var det hjemmeholdet fra Lyngby, der kom frem til halvegens første store chance, men afslutningen sneg sig lige forbi målet. Det samme gjorde Jeppe Kjær i den anden ende bare halvandet minut senere. I den situation var det meget tæt på at blive 2-0 til HB Køge.

 

Det gjorde det ikke, og atten minutter efter pausen kunne Lyngbys teknisk stærke Ayoub Sørensen sparke bolden op i hjørnet – uden chance for Morten H. Jensen i HB Køges mål. 1-1, men det skulle hurtigt blive endnu værre for HB Køge.

 

Bare tre minutter efter udligningen blev det nemlig 2-1 til værterne da HBK-anfører Morten Karlsen, var uheldig at heade bolden i eget net, og på et tidspunkt hvor kampen var helt lige blev kampen vendt fuldstændig på hovedet i løbet af bare få minutter.

 

Mod slutningen pressede HB Køge på for en udligning, men Jeppe Kjærs mulighed fire minutter før tid blev reddet i fin stil af Lyngby-keeperen, og dermed endte det hele med en 2-1-sejr til hjemmeholdet.

 

HB Køges næste kamp spilles allerede på søndag den 7. april, hvor AB Gladsaxe kommer på besøg på SEAS-NVE Park i Herfølge. Den kamp fløjtes igang kl. 15.00, og er HB Køges første hjemmekamp i 2013.

 

Mål

0-1 // Marc Rochester Sørensen (18.)

1-1 // Ayoub Sørensen

2-1 // Morten Karlsen, selvmål

 

Advarsler

Frederik Krabbe, Lyngby

Simon Richter, Morten Karlsen, Marcel Rømer og Anders Nielsen, HB Køge

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Simon Richter

Thobias Ndungu

Mike Mortensen

Anders Nielsen

Marc Rochester Sørensen

Marcel Rømer

Morten Karlsen

Bo Storm

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Lee Rochester Sørensen ind // Marc Rochester Sørensen ud (72.)

Vito Hammershøy-Mistrati ind // Bo Storm ud (83.)

 

Tilskuertal

750 tilskuere på Lyngby Stadion