Lyngby – HB Køge

Lyngby 1 - 0 HB Køge
23 jul 2015

HB Køge og Lyngby tog torsdag aften hul på 2015/16-udgaven af Bet25 Ligaen i en kamp, der blev spillet på Lyngby Stadion.

 

I en chancefattig første halvleg var det hjemmeholdet, der var mest på bolden, mens det var HB Køge der havde halvlegens største mulighed da Brandão kort før pausefløjtet kom alene igennem efter en fin aflevering fra Kristian Andersen. Brandãos afslutning sneg sig dog få centimeter forbi Lyngbymålet.

 

Godt et kvarter efter pausen faldt kampens afgørelse. Frederik Due reddede en Lyngby-afslutning med en fin fodparade. Returen blev opfanget af Lyngby, der byggede op på ny og fik sendt et indlæg ind i feltet. Due nåede ikke helt frem til indlægget og løb desværre ind i en Lyngbyspiller. Straffespark til Lyngby og gult kort til HB Køges keeper.

 

Selve straffesparket scorede Frederik Gytkjær på selvom Frederik Due var tæt på at få en hånd på afslutningen fra ellevemeterpletten.

 

I resten af kampen kom HB Køge længere frem på banen, men Lyngbys defensiv stod godt, og HB Køge fik ikke for alvor spillet sig igennem til situationer, der kunne have ændret resultatet. Lyngbys oprykningskandidater vandt altså kampen med 1-0, mens HB Køge desværre måtte gå fra banen uden point.

 

HB Køges næste kamp spilles søndag den 2. august kl. 15.00, hvor Skive gæster Herfølge Stadion.

Mål

1-0 // Frederik Gytkjær, straffespark (58.)

 

Advarsler, HB Køge

Rasmus Nielsen, Frederik Due og Søren Henriksen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Søren Henriksen

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Sami Kamel

Sylvester Seeger-Hansen

Delphin Tshiembe

Rasmus Nielsen

Kristian Andersen

Brandão

 

Udskiftninger

Daniel Arrocha ind // Alexander Ludwig ud (38.)

Justin Shaibu ind // Brandão ud (74.)

Nikolaj Hansen ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (83.)

 

Tilskuertal

1.321 tilskuere på Lyngby Stadion