Næstved – HB Køge

Næstved 1 - 0 HB Køge
18 okt 2015

Efter 14 dages kamppause var HB Køge søndag eftermiddag igen i aktion i Bet25 Ligaen, hvor modstanderen på udebane var lokalrivalerne fra Næstved. Kampen udviklede sig som en jævnbyrdig affære, hvor HB Køge var mest og bedst på bolden, men hvor hjemmeholdet – især efter dødbolde – fik truet HB Køges defensiv.

 

Kampen var ikke mange minutter gammel før HB Køge havde sendt de første to forsøg afsted mod Næstvedmålet, og begge gange var det Caion, der var på spil. Den første afslutning efter tre minutter manglede dog power, mens forsøget i det følgende minut blev pareret til hjørnespark.

 

17 minutter inde i opgøret fik Caion headet bolden i målet, men målet blev underkendt og i stedet blev Næstved tilkendt et frispark i situationen.

 

Midtvejs i halvlegen var Næstved tæt på, men Frederik Due var på plads i HB Køges mål og fik reddet til hjørnespark, og ti minutter før pausen var det den tidligere HB Køgespiller Mikkel Rygaard, der var tæt på med et frispark der tog ydersiden af stolpen. HB Køge sluttede halvlegen bedst af med et par muligheder i de sidste minutter, men lidt klumpspil i Næstvedfeltet endte uden forløsning, og da Caion minuttet efter sendte en afslutning afsted, sneg den sig lige forbi stolpen.

 

HB Køges presspil fungere godt i første halvleg, og det gjorde det også efter pausen. Kampen udviklede sig derfor til en ganske intens slagudveksling med flere hårde dueller.

 

Næstved var det første hold, der kom frem til en afslutning efter pausen, men Frederik Due reddede til hjørnespark – præcis som også Sebastian Olsen i Næstvedmålet gjorde det ti minutter inde i anden halvleg efter et frispark fra Caion.

 

68 minutter inde i kampen blev Næstved tilkendt et straffespark begået af Frederik Due, der modtog en advarsel i situationen. Due reddede dog Kevin Bechmann Timms forsøg fra pletten, og dermed stadig ingen mål i kampen, der mere og mere lignede en målløs affære.

 

Et lille kvarters tid før slutfløjtet fik Brandão dog muligheden for at ændre stillingen på måltavlen, men brasilianeren hamrede desværre for ham og HB Køge bolden en meters penge over Næstvedmålet. I stedet var det hjemmeholdet der slog til netop som stadionuret passerede de 90 minutter. Kevin Bechmann Timm slap igennem og placerede læderkuglen i netmaskerne bag en prisgivet Frederik Due.

 

Ærgerlig, ærgerlig afslutning på lokalopgøret, som altså var en ganske lige affære med chancer i begge ender.

 

HB Køges næste kamp spilles allerede på onsdag den 21. oktober kl. 19.00 på Herfølge Stadion, hvor Silkeborg er modstanderen.

 

Mål

1-0 // Kevin Bechmann Timm (90.)

 

Advarlser, HB Køge

Alexander Ludwig, Rasmus Nielsen og Frederik Due

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Søren Henriksen

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Delphin Tshiembe

Mikkel Wohlgemuth

Rasmus Nielsen

Kristoffer Munksgaard

Brandão

Caion

 

Udskiftninger

Daniel Arrocha ind // Alexander Ludwig ud (67.)

Sami Kamel ind // Kristoffer Munksgaard ud (72.)

Adam Bedell ind // Delphin Tshiembe ud (74.)

 

Tilskuertal

1.643 tilskuere på Næstved Stadion