Næstved – HB Køge

Næstved 1 - 0 HB Køge
22 aug 2018

Marginalerne gik den forkerte vej onsdag aften.

 

En kæmpe chance i kampens start til Jakob Johansson efter flot indlæg fra Martin Koch Helsted kunne have været drømmestarten for HB Køge, men Jakobs forsøg blev reddet, og resten af 1. halvleg var taktisk og teknisk ikke på samme niveau som i de tidligere kampe. Ret skal være ret – Næstved arbejdede hårdt og vi ramte ikke 100% dagen teknisk. Desuden forfaldt HB Køge til lange bolde for tidligt i opspillet.

 

Bagud 1-0 i pausen efter et flot frisparksmål var der godt tid til selvransagelse i HB Køges omklædningsrum i halvlegen, og det blev også bedre efter pausen. De første 20 minutter af anden halvleg var bolden mere eller mindre på HB Køge fødder, men igen – Næstved arbejdede hårdt og forsvarede sig godt, og den sidste aflevering på den sidste tredjedel var bare en mangelvare denne onsdag aften i Næstved.

 

Til sidst pressede HB Køge voldsomt på, og Jakob Johansson burde have udlignet. Han tøvede lidt med at sparke efter et par bolde, der blev headet frem og tilbage via Martin Koch Helsted og Jean Claude Bozga, der blev smidt frem. Der var stor tumult for Jakob blev i HB Køges øjne nedlagt ureglementeret, men dommeren så situationen anderledes, og hjemmeholdet kunne løfte armene til sidst som sejsherrer.

 

Der var i øvrig flot opbakning af medrejsende Svaner. Spillerne takkede for opbakningen og luskede i omklædningsrummet. Der er ny kamp på søndag kl. 13.45, hvor rækkens nummer to Hvidovre IF møder rækkens nummer et, HB Køge på Capelli Sport Stadion.

 

 

Næstved – HB Køge // 1-0

 

1-0 // Christoffer Boateng (30.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Ricki Olsen

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Christian Overby

Martin Jensen

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Jakob Johansson

Magnus Häuser

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Liam Jordan ind //Martin Jensen ud (59.)

Fredrick Opoku ind // Henrik Madsen ud (62.)

Mathias Høst ind // Christian Overby (81.)a