Næstved – HB Køge

Næstved 2 - 1 HB Køge
07 jun 2020 - 14:00ProfaGroupPark

Det gik langt fra som håbet for HB Køge da holdet søndag eftermiddag gæstede ProfaGroupPark i Næstved. I første halvleg havde HB Køge nemlig svært ved at få gang i det opbyggende spil, og kom for sent ind i duellerne om boldene, og derfor var det da også hjemmeholdet fra Næstved, der var mest på bolden, mest aggressive og tættest på en scoring i kampens første halvdel. I HB Køges mål leverede Kevin Mendoza dog et par fine redninger.

Selvom HB Køge havde svært ved at få gang i spillet, så var der alligevel et par fine muligheder. Jubril Adedeji huggede over fra distancen efter fint opspil, Liam Jordan forsøgte sig også, og i første halvlegs sidste minut manglede den afgørende storetå da Mark Gundelach sendte et hårdt og fladt indlæg ind i feltet.

Efter pausen kom HB Køge bedre i gang, en desværre lykkedes det tidligt i halvlegen at bringe sig i front, og da Aleksa Todorovic et kvarter før tid bankede 2-0-målet i kassen var det for alvor op ad bakke for HB Køge.

Indskiftede Stephan Petersen svarede dog hurtigt tilbage, med en reducering efter oplæg af indskiftede og debuterende Effiong Nsungusi, men selvom HB Køge forsøgte at etablere et pres mod Næstvedholdets mål, så lykkedes det ikke at få sendt en pointgivende udligning i kassen. Marius Elvius kom ellers på banen med god energi og kom frem til et par muligheder, men Næstveds defensiv holdt stand, og efter 95 minutter kunne hjemmeholdet juble over en vigtig sejr, mens HB Køge må se bunden være kommet meget nær inden den sidste tredjedel af sæsonen.

HB Køge spiller næste gang på onsdag den 10. juni på hjemmebane mod FC Fredericia, og derefter gælder det en vigtig kamp på udebane mod FC Roskilde på søndag den 14. juni.

Næstved – HB Køge // 2 – 1

1-0 // Mathias Kisum (52.)

2-0 // Aleksa Todorovic (75.)

2-1 // Stephan Petersen (76.)

 

HB Køges startopstiling

Kevin Mendoza

Mark Gundelach

Magnus Wørts

Marian Huja

Mathias Høst

Liam Jordan

Martin Vingaard

Tobias Christensen

Jubril Adedeji

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Stephan Petersen ind // Jubril Adedeji ud (55.)

Marius Elvius ind // Liam Jordan ud (70.)

Effiong Nsungusi Jnr. ind // Jakob Johansson ud (70.)

Jean Claude Bozga ind // Marian Huja ud (79.)