Nakskov – HB Køge

Nakskov 0 - 0 HB Køge
14 aug 2012

De i omegnen af 400 tilskuere fik masser af mål og knap så meget spænding for entrépengene da HB Køge og Netværksklubben Nakskov tirsdag aften mødtes i Nakskov Idrætspark i første runde af DBU Pokalen.

 

Kampen blev nemlig en ensidig forestilling, hvor HB Køge viste forskellen på 1. Division og Danmarksserien. 0-9 stod der på måltavlen efter 90 minutters spil. En sejr der er HB Køges største nogensinde.

 

Allerede tidligt i kampen – efter seks minutter – scorede 20-års fødselaren Thobias Ndungu kampens første mål, og i den resterende del af første halvleg blev det til yderligere fire scoringer.

 

Først var det et Nakskov-selvmål der øgede føringen til 2-0, og siden kunne kampens anden fødselar, Nicolai Riise, øge til 3-0. Martin Christensen gjorde det til 4-0 inden indskiftede Anders Kaagh fem minutter før pausen satte 5-0-scoringen i kassen.

I anden halvleg fortsatte HBK-dominansen, og ti minutter efter pausen havde HB Køge scoret yderligere to gange. Først var det Kaagh – med sit femte mål i fem kampe – og siden Thobias Ndungu, der fik netmaskerne til at blafre. Sidstnævnte satte sin anden scoring i kampen ind direkte på hjørnespark.

 

HB Køge sluttede kampen med ti mand, da Andreas Baes tyve minutter før tid måtte opgive at fortsætte, og da HB Køge på dette tidspunkt havde brugt alle tre udskiftninger sluttede man altså med en mand i undertal.

 

Det forhindrede dog ikke yderligere to scoringer. Anders Kaagh nuppede sit første hattrick i HBK-trøjen, men 19-årige Nicolai Riise med et hovedstød gjorde sig selv til kampens anden dobbelte fødselsdags-målscorer. 

 

Mål

0-1 // Thobias Ndungu (6.)
0-2 // Selvmål (18.)
0-3 // Nicolai Riise Madsen (29.)
0-4 // Martin Christensen (30.)
0-5 // Anders Kaagh (40.)
0-6 // Anders Kaagh (48.)
0-7 // Thobias Ndungu (56.)
0-8 // Anders Kaagh (76.)
0-9 // Nicolai Riise Madsen (80.) 

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Shawn Nicklaw

Nicolai Riise Madsen

Nigel Marples

Thobias Ndungu

Martin Christensen

Andreas Baes

Vito Hammershøy-Mistrati

Marc Rochester Sørensen

Nicolaj Madsen

Lars Brøgger

 

Udskiftninger

Anders Kaagh ind // Lars Brøgger ud (36.)
Nikola Saric ind // Vito Hammershøy-Mistrati ud (46.)
Simon Backmann ind // Martin Christensen ud (55.)

 

Tilskuertal

400 tilskuere i Nakskov Idrætspark