Nakskov – HB Køge

Nakskov 0 - 3 HB Køge
13 aug 2013

HB Køge spillede sig tirsdag aften videre til 2. runde af DBU Pokalen da man på udebane vandt med 3-0 over Netværksklubben Nakskov. Det var tredje gang i løbet af de seneste fem år, at HB Køge og Nakskov krydsede klinger i DBU Pokalens første runde.

 

Per Frandsens tropper satte sig fra starten af kampen på opgøret, og der var op til flere fine muligheder undervejs i en første halvleg, der dog ikke bød på scoringer.

 

Efter pausen kom der dog gang i målscoringen. Bare fire minutter efter anden halvlegs igangsættelse satte Sylvester Seeger-Hansen holdkammeraten Lee Rochester Sørensen i scene. Rochester kunne fra nært hold bringe HB Køge på 1-0. Lee Rochester Sørensen startede i øvrigt sin helt unge fodboldkarriere på banerne på Lolland inden han flyttede ind på HB Køges fodboldakademi og siden udviklede sig til førsteholdsspiller hos Svanerne.

I løbet af pausen var Jeppe Kjær kommet på banen, og også han kom på tavlen. Normalt scorer Kjær med fødderne, men tirsdag aften i Nakskov brugte Kjær hovedet til at dirigere bolden i nettet til fuldt fortjent 2-0-føring.

 

Mod slutningen af kampen blev det 3-0 da Sebastian Svane Krogdahl scorede sit første mål i HBK-trøjen. Krogdahl var en af flere af HB Køges helt unge spillere, der havde fået chancen fra starten i kampen, der sluttede uden yderligere scoringer.

 

Mål

0-1 // Lee Rochester Sørensen (49.)

0-2 // Jeppe Kjær (83.)

0-3 // Sebastian Svane Krogdahl (89.)

 

HB Køges startopstilling

Jakob Thomsen

Søren Henriksen

Nicolai Geertsen

Eddi Gomes

Anders Nielsen

Philip Zinckernagel

Mads Pfeiffer

Marcel RØmer

Sylvester Seeger-Hansen

Lee Rochester Sørensen

Sebastian Svane Krogdahl

 

Udskiftninger

Jeppe Kjær ind // Philip Zinckernagel ud (46.)

Simon Richter ind // Søren Henriksen ud (46.)

Vito Hammershøy-Mistrati ind // Marcel Rømer ud (64.)

 

Tilskuertal

300 tilskuere i Nakskov Idrætspark