Nykøbing FC – HB Køge

Nykøbing FC 3 - 1 HB Køge
28 jul 2019 - 14:00CM Arena

Sæsonstarten blev for HB Køges vedkommende langt fra som man på forhånd havde håbet eller ønsket sig. Modstanderne fra Nykøbing FC var effektive og direkte i spillet, og vandt sæsonpremieren med 3-1 på egen bane.

HB Køge kom ellers fint fra start i opgøret, og Jakob Johansson havde efter 11 minutter en fin mulighed, som dog blev blokeret til hjørnespark, men efter et spilstop på grund af en skadet spiller, overtog Nykøbing FC taktstokken, og bragte sig foran efter 20 minutter ved Magnus Warming, der slog til igen efter 37 minutter.

Der var lidt at arbejde med for HB Køge i pausen, og det blev også væsentligt bedre i anden halvleg, og et par gange var Jakob Johansson tæt på. Først med et spark snert forbi målet, og siden med et hovedstød lige over.

Mens HB Køge jagtede en reducering, der kunne bringe spændingen tilbage i opgøret, så var det i stedet Nykøbing FC, der slog til og udnyttede HB Køges offensive satsning. 3-0 ved Mathias Kristensen.

HB Køge fortsatte jagten på en reducerende scoring. Den kom med to minutter tilbage af kampen da Jean Claude Bozga sætter en fod på Stephan Petersens indlæg og dirigerede bolden i mål.

Reduceringen kom desværre for sent, og HB Køge lykkedes ikke med at få skabt spænding om resultatet i løbet af kampens sidste spilleminutter, og derfor kunne Nykøbing FC trække sig sejrrigt ud af sæsonpremieren.

Nykøbing FC – HB Køge // 3-1

1-0 // Magnus Warming (20.)

2-0 // Magnus Warming (37.)

3-0 // Mathias Kristensen (75.)

3-1 // Jean Claude Bozga (88.)

HB Køges startopstilling

Kevin Ray Mendoza

Mark Gundelach

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Christian Overby

Tobias Christensen

Magnus Häuser

Martin Vingaard

Liam Jordan

Jakob Johansson

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Stephan Petersen ind // Tobias Christensen ud (51.)

Jubril Adedeji ind // Liam Jordan ud (66.)

Magnus Wørts ind // Magnus Häuser ud (70.)

Tilskuertal

1.050 tilskuere på CM Arena