Rotor Volgograd – HB Køge

FK Rotor Volgograd 1 - 0 HB Køge
08 feb 2020 - 15:00Side, Tyrkiet

For anden kamp i træk var der godt gang i blæsten, da drengene løb på banen til lørdagens træningskamp mod en svær modstander. FC Rotor Volgograd spiller til daglig i den russiske pendant til NordicBet LIGAEN, som de fører og har klare forventninger om at avancerer fra til sommer. 

Således var det ikke kun en tyrkisk men også en russisk storm, der slog benene væk under HB Køge allerede efter 13 minutter, hvor en uheldig aflevering i opspillet betød, at en væver russisk stormløber buldrede mod mål og sendte en hvirvelvind ind i netmaskerne – og det efter 13 minutters spil. 

Resten af første halvleg blev en lettere rodet omgang fodbold, hvor ingen af holdene egentlig fik overtaget i større perioder og derved heller ikke formåede at skabe mange store chancer.

Det blev dog hurtigt ændret fra starten af anden halvleg. Svanerne havde fået medvind og derved luft under vingerne. Fra start buldrede de blå-/sort-klædte danskere afsted og havde den ene store mulighed efter den anden. Selvom der blev foretaget en del udskiftninger i anden halvdel var HB Køge alligevel i et spille- og chancemæssigt overtalt, hvor de russiske modstandere ikke fik mange ben til jorden. 

Både Jakob Johansson, Marius Elvius og Ronald Arevalo fik store chancer, men det blev til lige ved og næsten. Derfor endte russerne som sejrherre, men tydeligt udmattede efter en god og solid modstand.

HB Køge – FC Rotor Volgograd // 0 – 1

13. (0-1)

HB Køges startopstilling

Mark Gundelach
Marian Huja
Stephan Petersen
Jean-Claude Bozga
Liam Jordan
Magnus Häuser
Marius Elvius
Martin Vingaard
Mathias Høst
Kevin Ray Mendoza

Udskiftninger

Jakob Johansson ind // Martin Vingaard ud (46.)
Magnus Wørts ind // Magnus Häuser ud (46.)
Oliver Sonne ind // Mark Gundelach ud (61.)
Christian Overby ind // Mathias Høst ud (61.)
Christian Toftdal (U19) ind // Marius Elvius (U19) ud (61.)
Casper Jørgensen (U19) // Stephan Petersen ud (64.)
Ronald Arevalo ind // Liam Jordan ud (73.)