Silkeborg – HB Køge

Silkeborg 1 - 2 HB Køge
29 sep 2013

I sidste uge var skæbnen hård ved HB Køge da AB scorede i overtiden, men i denne uge var der pay-back og det gik ud over Silkeborg. Kampen var nået til de døende minutter i tillægstiden og begge hold havde så småt indstillet sig på uafgjort, da Sylvester Seeger-Hansen gik til baglinien og smækkede bolden ind i feltet til Vito Hammershøy-Mistrati der ekspederede den videre over stregen. Stor jubel blandt Køge spillerne og en kold spand vand i ansigtet på hjemmeholdet.

 

HB Køge måtte stille op uden Lee Rochester der havde karantæne efter det røde kort i pokalkampen i onsdags og i stedet var Vito Hammershøy-Mistrati foretrukket og det var ikke noget dårligt valg. Desuden beholdte Sylvester Seeger-Hansen pladsen der så pressede Philip Zinckernagel ud på bænken.

 

Første halvleg var taktisk præget hvor begge hold ikke rigtig spillede sig til nogle åbne chancer. Dertil var respekt for hinanden for stor. Tættest på scoring var dog Morten Beck fra Silkeborg.

 

I anden halvleg måtte der komme en åbning og det blev HB Køge der scorede først. På et hjørnespark – HB Køge havde mange dødbolde – kunne Eddi Gomes heade HB Køge foran.

Det pressede naturligvis hjemmeholdet frem på banen for udligning og det kom godt et kvarter efter, men det var et af de heldige mål som blev headet ind ved nærmest nul grader.

 

HB Køge fik hurtigt reorganiseret spillet og selvom Silkeborg nu lugtede blod og ville have det næste mål, så var HB Køge hele tiden farlige på omstillingerne og det var på et af dem at Vito Hammershøy-Mistrati kunne score sejrsmålet.

 

I øvrigt blev den tidligere HB Køge spiller Adeola Runsewe skiftet ind for Silkborg i de sidste 10 minutter af opgøret.

 

Sejren bringer HB Køge på 3. pladsen i rækken og næste modstander er Brønshøj på hjemme søndag den 6. oktober.

 

Mål

 

Silkbeborg – HB Køge 1-2 (0-0)

0-1 // Edii Gomes (52.)

1-1 // Morten Beck Andersen (65.)

1-2 // Vito Hammershøy-Mistrati (90.)

 

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Simon Richter

Søren Henriksen

Eddi Gomes

Thobias Ndungu

Sylvester Seeger-Hansen

Delphin Tshiembe

Morten Karlsen

Vito Hammershøy-Mistrati

Anders Kaagh

Jeppe Kjær

 

Udskiftninger

Philip Zinckernagel ind // Morten Karlsen ud (71.)

Sebastian Krogdahl ind // Anders Kaagh ud (78.)

Nicolai Geertsen ind // Jeppe Kjær ud (88.)

 

Advarseler

Morten Karlsen

 

Tilskuertal

2.374 tilskuere på Mascot Park i Silkeborg