Silkeborg – HB Køge

Silkeborg 0 - 3 HB Køge
12 aug 2018

HB Køge er kommet flyvende fra start i NordicBet LIGAEN, hvor det var blevet til seks point i de første to spillerunder. Søndag blev spillerunde tre afviklet, og her skulle HB Køge for første gang en tur på udebane. Modstanderen var Superliganedrykkerne fra Silkeborg.

 

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start i opgøret, hvor HB Køge indledningsvist så ud til at have svært ved at få spillet til at flyde. Derfor var det også ganske overraskende, at det alligevel var HB Køge, der scorede kampens første mål. Martin Koch Helsted var skarpretteren, der tæt under mål ekspederede bolden i nettet efter flot forarbejde af Christian Overby og Martin Jensen på venstrekanten. Sidstnævnte stod for oplægget.

 

Stillingen holdt halvlegen ud.

 

Efter pausen skulle det blive endnu bedre for de blå-sorte. Bare seks minutter efter pausen blev det nemlig 2-0 da Jakob Johansson efter en flot frisparkskombination kunne sparke læderkuglen ind i Silkeborgmålet, og bare en håndfuld minutter senere blev det også 3-0 da Ricki Olsen sendte bolden ind i det fjerneste hjørne bag Thomas Nørgaard i Silkeborgmålet.

 

Der blev ikke scoret yderligere i kampens sidste halve time, selvom Silkeborg havde et par rigtig gode chancer, men hver gang det blev farligt stod Andreas Hansen klar og leverede nogle fremragende redninger, der sikrede ham sæsonens andet clean sheet.

 

Med 3-0-sejren over Silkeborg topper HB Køge NordicBet LIGAEN med maksimumpoint efter de første tre kampe samt en målscore på 9-2.

 

Næste udfordring for holdet bliver hjemmekampen mod Nykøbing FC på søndag den 19. august. Bemærk at den kamp spilles med kick-off kl. 14.45.

Silkeborg – HB Køge // 0 – 3

0-1 // Martin Koch Helsted (31.)

0-2 // Jakob Johansson (52.)

0-3 // Ricki Olsen (56.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Ricki Olsen

Jean Claude Bozga

Marian Huja

Christian Overby

Martin Jensen

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Jakob Johansson

Liam Jordan

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Fredrick Opoku ind // Jakob Johansson ud (69.)

Magnus Häuser ind // Liam Jordan ud (74.)

Mathias Høst ind // Martin Jensen ud (86.)

 

Tilskuertal

2.128 tilskuere på JYSK Park