Silkeborg – HB Køge

Silkeborg 3 - 0 HB Køge
28 mar 2010

HB Køge var søndag eftermiddag en tur i Silkeborg, hvor man skulle forsøge at følge op på torsdagens flotte 3-1-sejr på Brøndby Stadion.

 

Cheftræner Auri Skarbalius var nok en gang tvunget til at foretage ændringer i startformationen. Nicolaj Madsen var således røget i karantæne, mens Søren Nielsen havde lagt sig syg og Stefan Hansen fik en skade ved lørdagens træning.

 

HB Køge startede dog en kende usikkert, og stadionuret på Silkeborg Stadion havde kun lige rundet det tredje minuts spilletid, da Christian Holst med sin 1-0-scoring tog hul på en god eftermiddag rent personligt. Et fladt indlæg fra Dennis Flinta i højresiden endte hos Christan Holst, der med højrepoten sparkede bolden i nettet.

 

De sort- og blåklædte HB Køge-tropper spillede sig dog langsomt ind i opgøret, og kom også frem til en håndfuld gode muligheder, der dog ikke gav pote. Silkeborg havde i den anden ende også gode forsøg, men det blev ved 1-0 ved pausen.

 

Anden halvleg var syv minutter gammel da Christian Holst igen dukkede op. Igen var det et indlæg fra Silkeborgs højreside, der landede hos den færøske angriber der kastede sig frem og gled bolden i nettet.

 

Kort efter var HB Køge endnu en gang ved at få hul på bylden, men Marcel Rømer måtte se sin afslutning prelle af på træværket.

 

Det var ellers et godt fightende og offensivt godt spillende HB Køge-mandskab der var på banen i Silkeborg.

 

Alligevel blev det dog 3-0, og igen var det Christian Holst der var skarpretteren, da han fulgte op på Rajko Lekic afslutning, som Lars Bjerring havde reddet med en god refleks. Holst var først over returen og sendte bolden op i nettaget.

 

Mod slutningen af kampen valgte Auri Skarbalius at give debut til to af HB Køges unge talenter. Med et kvarter tilbage af opgøret kom 17-årige Alexander Dige ind, mens Patrick Hansen fik de sidste ti minutter på grønsværen.

 

Her kunne de mod slutningen se Lasse Kronborg være yderst tæt på med et godt frispark, mens Marcel Rømer i overtiden nok engang testede træværkets holdbarhed, da han med hovedet bragede Mark Leth Pedersens fremragende indlæg på tværribben.

 

Mål

1-0 // Christian Holst (4.)

2-0 // Christian Holst (52.)

3-0 // Christian Holst (72.)

 

Advarsler

Ingen

 

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Kenneth Sørensen

Mikkel Christoffersen

Thomas Sørensen

Morten Nielsen

Bo Storm

Lasse Kronborg

Mads Laudrup

Quincy Antipas

Marcel Rømer

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Mark Leth Pedersen ind // Quincy Antipas ud (46.)

Alexander Dige ind // Kenneth Sørensen ud (75.)

Patrick Hansen ind // Bo Storm ud (80.)

 

Tilskuertal

3.318 tilskuere på Silkeborg Stadion