Skive – HB Køge

Skive 2 - 1 HB Køge
16 sep 2012

HB Køges mandskab er stadig særdeles afbudsramt. Således også søndag eftermiddag, hvor modstanderen var Skive på den nordjyske klubs hjemmebane.

 

Cheftræner Per Frandsen kunne igen råde over Andreas Sørensen, der gjorde comeback efter seks ugers skadesfravær, og Lars Brøgger der var tilbage i startopstillingen efter en enkelt dag i karantæneboksen. Her var han til gengæld blevet afløst af den unge midtbanespiller Andreas Baes.

 

Både Brøgger og Sørensen var i startopstillingen, og hvor der derudover var debut til den rutinerede Christian Traoré, der gjorde det flot på midtbanen indtil kræfterne løb op midtvejs i anden halvleg.

 

HB Køge var før pausen mest i boldbesiddelse, men chancerne var nogenlunde ligeligt fordelt mellem de to mandskaber. Største HBK-muligheder tilfaldt Marc Rochester Sørensen og Jeppe Kjær, mens hjemmeholdet var farligst ved dødbolde.

 

Kort før pausen lignede det et straffespark til HB Køge da en helt fri Jeppe Kjær blev nedlagt af hjemmeholdets keeper, men dommerens fløjte forblev tavs, og så endte første halvleg uden scoringer.

I anden halvleg kom HB Køge lidt tøvende fra start, og det udnyttede Skive til at bringe sig i front. Skibonitternes Martin Thomsen driblede forbi to mand og satte bolden ind bag Morten H. Jensen i HB Køges mål.

 

Scoringen vækkede HB Køge, der i kampens resterende halve time producerede en lang række store og mindre store muligheder, men Skives mål var som forhekset, for bolden ville ikke ind, selvom det flere gange brændte voldsomt på.

 

Cheftræner Per Frandsen tog konsekvensen af Skives 1-0-føring og satte en ekstra angriber på banen i håbet om at fremtvinge en udligning. Det var tæt på, men ud af ingenting lykkedes det Skive på en omstilling at bringe sig på 2-0 ganske kort før tid.

 

Kampen syntes dermed lukket, men netop som stadionuret passerede de 90 minutter lykkedes det Jeppe Kjær at få sendt en reducering i kassen. Kjærs første scoring siden skiftet fra FC Roskilde.

 

Det blev dog ved den ene HBK-scoring, og dermed en sejr til Skive på 2-1.

 

Mål

1-0 // Martin Thomsen (59.)

2-0 // Morten Beck Andersen (89.)

2-1 // Jeppe Kjær (90.)

 

Advarsler, HB Køge

Vito Hammershøy-Mistrati, Simon Richter, Marc Rochester Sørensen, Thobias Ndungu, Mads Pfeiffer og Jeppe Kjær

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Simon Richter

Nicolai Riise Madsen

Andreas Sørensen

Thobias Ndungu

Lee Rochester Sørensen

Christian Traoré

Vito Hammershøy-Mistrati

Marc Rochester Sørensen

Lars Brøgger

Jeppe Kjær

 

Udskiftninger

Nikola Saric ind // Marc Rochester Sørensen ud (62.)

Mads Pfeiffer ind // Christian Traoré ud (68.)

Simon Backmann ind // Andreas Sørensen ud (80.)

 

Tilskuertal

777 på Skive Stadion