Skive – HB Køge

Skive 0 - 1 HB Køge
20 apr 2013

Kampene falder på stribe i denne del af sæsonen, og det er ikke mere end tre dage siden, at HB Køge på hjemmebane havde besøg af Hjørring. Alligevel kunne Per Frandsen allerede lørdag eftermiddag igen sende sine tropper i kamp – det skete på udebane hos Skive.

 

For at sikre de bedst mulige forberedelser til kampen drog hele HB Køge-truppen afsted mod Jylland allerede fredag eftermiddag, så de ikke ville komme til Skive med en alt for lang bustur siddende i benene.

 

HB Køge havde fire nye spillere i startopstillingen i forhold til onsdagens kamp mod FC Hjørring; Andreas Sørensen, Anders Nielsen, Vito Hammershøy-Mistrati og Andreas Baes.

 

Og det var HB Køge der kom bedst fra start på den for årstiden ganske glimrende bane. Kampens første større chance tilfaldt Anders Kaagh, der dog headede Bo Storms flotte aflevering forbi mål. Kaagh nåede i situationen ikke at opdage, hvor fri han egentlig var.

 

Også Vito Hammershøy-Mistrati var tæt på, men midtbanespillerens hovedstød blev reddet på stregen.

I den anden ende havde hjemmeholdet også et par forsøg. Morten H. Jensen reddede dog i et par situationer flot efter store muligheder. Mellem de to Skive-chancer havde HB Køge også et godt forsøg da Anders Kaagh lagde bolden af til Vito Hammershøy-Mistrati, der dog måtte se sit fine forsøg reddet.

 

Første halvleg sluttede dog uden scoringer, men der var absolut positive takter i HB Køges spil. Bolden blev flyttet godt og hurtigt rundt og fra side til side.

 

HB Køge kom også stærkt ud til anden halvleg og sad på store dele af spillet. Den sidste kvalitet manglede dog i afleveringerne, og chancer udeblev i starten af halvlegen.

 

Med tyve minutter tilbage af opgøret tilkæmpede Jeppe Kjær sig et straffespark som kunne have givet HB Køge den fortjente føring, men hjemmeholdets keeper reddede Bo Storms forsøg, og der var dermed lagt op til en gyserafslutning.

 

Mod slutningen af kampen bølgede spillet frem og tilbage, men tre minutter før tid lykkedes det for HB Køge at komme i front da Anders Kaagh scorede sit andet mål i forårssæsonen på et oplæg af Bo Storm. Fuldt fortjent føring i øvrigt.

 

Føringen holdt kampen ud, og dermed fik HB Køge taget revanche ovenpå midtugenederlaget mod Hjørring. Sejren sender HB Køge op på sjettepladsen i NordicBet Ligaen, hvor holdet allerede på onsdag spiller næste kamp. Det er på hjemmebane mod Fredericia.

 

Mål

0-1 // Anders Kaagh (87.)

 

Advarsler, HB Køge

Andreas Sørensen og Andreas Baes

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Simon Richter

Andreas Sørensen

Mike Mortensen

Anders Nielsen

Vito Hammershøy-Mistrati

Marcel Rømer

Andreas Baes

Bo Storm

Jeppe Kjær

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Thobias Ndungu ind // Vito Hammershøy-Mistrati ud

Prince Junior Yoro ind // Jeppe Kjær ud (88.)

 

Tilskuertal

735 tilskuere på Spar Nord Arena