Skive – HB Køge

Skive 1 - 1 HB Køge
24 apr 2015

HB Køge var fredag aften på besøg på en af 1. Divisions sværeste udebaner, Spar Nord Arena i Skive. Her har hjemmeholdet kun tabt en enkelt kamp i indeværende sæson.

 

HB Køge kom bedst fra start i opgøret, og spillede sig frem til et par hjørnespark og andre farlige situationer i løbet af kampens første ti minutter. Som halvlegen skred frem udviklede kampen sig mere jævnbyrdigt med få chancer i begge ender. Brandão og Rasmus Nielsen havde HB Køges bedste forsøg i en første halvleg, hvor Skive hovedsageligt var farlige efter dødbolde.

 

Otte minutter efter pausen var HB Køge tæt på føringen da Philip Zinckernagel slap alene igennem. Desværre for ham og HB Køge fik Skive-keeperen reddet i situationen.

 

Halvlegen forløb uden de helt store chancer, men otte minutter før tid var HB Køge tæt på da indskiftede Bruninho måtte se Skives keeper redde med det yderste af fingerspidserne. Kort efter kom forløsningen da forsvarsspilleren Alexander Ludwig steg til vejrs og headede Kristian Andersens frispark i nettet.

 

Jublen over føringen varede dog ikke længe. For på det følgende angreb var hjemmeholdets Mikkel Jespersen i skarpretterens rolle med en lynudligning til slutresultatet 1-1.

 

HB Køges næste hjemmekamp spilles søndag den 3. maj kl. 15.00 på Herfølge Stadion, hvor AC Horsens kommer på besøg.

 

Skive – HB Køge // 1 – 1

0-1 // Alexander Ludwig (83.)

1-1 // Mikkel Jespersen (84.)

 

Advarsler, HB Køge

Delphin Tshiembe

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Delphin Tshiembe

Søren Henriksen

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Philip Zinckernagel

Rasmus Nielsen

Kristoffer Munksgaard

Brandão

Nikolaj Hansen

 

Udskiftninger

Kristian Andersen ind // Brandão ud (46.)

Bruninho ind // Kristoffer Munksgaard ud (79.)