Skive – HB Køge

Skive 2 - 1 HB Køge
23 apr 2017

HB Køge var søndag eftermiddag på besøg hos Skive, der på baggrund af et flot forår, og en stærk hjemmebanestatistik har spillet sig op blandt topholdene i NordicBet LIGAEN.

Søndagens udekamp blev da også ligeså vanskelig som ventet på forhånd. HB Køge mødte et stærk Skivemandskab, der er ubesejret på hjemmebanen i denne sæson. HB Køge kæmpede bravt, men trods god fight over hele linen var det hjemmeholdet, der kort før pausen bragte sig foran efter en frispark i HB Køges højreside. Bolden blev smidt ind i feltet og her kom Rasmus Lauritsen først på bolden og headede skibonitterne i front.

Kort efter var HB Køge tæt på en hurtig udligning. Lee Rochester lagde bolden til rette for anfører Henrik Madsen, der måtte se sin afslutning ramme overliggeren.

Efter pausen kom Skive bedst fra start, og blot otte minutter inde i anden halvleg blev det 2-0. HB Køge vaklede i denne periode, og fire minutter efter 2-0-scoringen blev hjemmeholdet tilkendt et straffespark, der kunne have lukket kampen. I målet var Andreas Hansen dog på plads og reddede John Dyrings forsøg fra pletten. Det var Andreas Hansens anden straffesparksredning i foråret.

Med en halv times tid tilbage af kampen foretog HB Køge en dobbeltudskiftning. Marco Larsen og Ahmed Hassan kom på banen, og sidstnævnte skulle blot bruge fem minutter på banen før han havde reduceret. Et hjørnespark i HB Køges venstreside blev i første omgang clearet af Skives forsvar. Returen blev smidt hurtigt ind i feltet igen, hvor Hassan opsnappede bolden og sparkede den op i nettaget. Målet var Ahmed Hassans første i NordicBet LIGAEN.

Trods god fight i resten af kampen lykkedes det ikke for HB Køge at nedbryde Skives defensiv, og dermed kunne hjemmeholdet glæde sig over en sejr på 2-1 og tre point på kontoen. HB Køge moste ellers på mod afslutningen, hvor især Alexander Bahs forsøg i fjerde overtidsminut havde fortjent bedre skæbne. 

Skive – HB Køge // 2 – 1

1-0 // Rasmus Lauritsen (41.)

2-0 // Oliver Pedersen (53.)

2-1 // Ahmed Hassan (69.)

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen
Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Alexander Bah

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Lee Rochester

Marc Rochester

Udskiftninger

Ahmed Hassan ind // Marc Rochester ud (63.)

Marco Larsen ind // Kristian Andersen ud (63.)

Tilskuertal

749 tilskuere på Spar Nord Arena