Skive – HB Køge

Skive 1 - 1 HB Køge
30 aug 2019 - 19:00Hancock Arena

HB Køge var på langfart fredag aften, hvor holdet gæstede oprykkerne fra Skive. Og det var hjemmeholdet der fik den bedste start på opgøret da Sebastian Grønning allerede efter et par minutter steg til vejrs og headede en tilfældig bold i kassen.

Øv for en start, men HB Køge arbejdede sig fint tilbage i opgøret, og lod sig ikke slå ud af den tidlige Skive-scoring, og i den resterende del af første halvleg var der muligheder til Martin Koch Helsted, Liam Jordan, Magnus Häuser og Mark Gundelach, men det blev ved lige ved og næsten.

HB Køge pressede ellers godt på, men måtte efter 38 minutter se kampens dommer tildele Skive et straffespark efter at bolden havde ramt en HB Køge-hånd i feltet. Straffesparket blev en direkte duel mellem Kevin Mendoza i HB Køges mål og Skives Mikkel Jespersen.

Den duel trak Mendoza sig bedst ud af ved at afværge situationen og redde sparket fra ellevemeterpletten.

Efter pausen lagde HB Køge bedst ud med en kvalificeret afslutning fra Tobias Christensen, men heller ikke her lykkedes det at få sendt bolden i nettet.

Ti minutter inde i anden halvleg foretog HB Køge en dobbeltudskiftning. Jakob Johansson og Jubril Adedeji blev sendt på banen i stedet for Liam Jordan og Magnus Häuser.

Adedeji kom i centrum med det samme. Efter blot et par minutter på banen blev englænderen nedlagt en meter fra feltet, men Stephan Petersen sparkede over i situationen.

Kort efter var Stephan Petersen i aktion på fløjen. HB Køges rutinerede offensivspiller smed et indlæg ind i feltet, hvor Adedeji dukkede op og sparkede på stolpen. Øv.

Tyve minutter før tid kom udligningen da HB Køge blev tildelt et straffespark, og her var Martin Koch Helsted sikkerheden selv da han sendte sin sjette sæsonscoring i kassen.

I kampens afslutning var der muligheder i begge ender. HB Køge havde mange mand med fremme i hvert eneste angreb, men Skive fik også muligheder den anden vej, men Mendoza i målet greb sikkert ind når der var fare på færde.

Det blev ved 1-1, og dermed kunne de to hold dele pointene mellem sig. Et fair resultat set over hele kampen.

HB Køges næste kamp spilles allerede tirsdag aften, hvor det går løs i Sydbank Pokalen når HB Køge på udebane møder Roskilde KFUM.

 

Skive – HB Køge // 1 – 1

1-0 // Sebastian Grønning (2.)

1-1 // Martin Koch Helsted, str. (70.)

 

HB Køges startopstilling

Kevin Mendoza

Mark Gundelach

Jean Claude Bozga

Matthew Briggs

Christian Overby

Stephan Petersen

Magnus Häuser

Martin Vingaard

Tobias Christensen

Liam Jordan

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Jubril Adedeji ind // Liam Jordan ud (54.)

Jakob Johansson ind // Magnus Häuser ud (54.)

 

Tilskuertal

850 tilskuere på Hancock Arena