Tved – HB Køge

Tved 0 - 2 HB Køge
23 sep 2009

HB Køge avancerede sikkert videre til 4. runde af Ekstra Bladet Cup efter en kamp, hvor holdet nærmest vadede i chancer mod et ellers godt fightende Tved-mandskab, som holdt fanen højt kampen igennem.

 

Hjemmeholdet fik brugt mange kræfter på at løbe rundt i HBKs kombinationer, og var det ikke for en noget nær storspillende Michael Christensen i Tveds mål – ja, så kunne og burde målene have raslet ind.

 

Man skulle helt hen i 31. minut før første scoring var en realitet. Fabinho spillede i høj fart bolden videre til Rytis Leliuga, der fik lagt bolden på tværs ind til anfører Toft, som med indersiden fik sendt den i mål.

 

I pausen blev Kenneth Sørensen og Fabinho skiftet ud til fordel for Sebastian Andersen og Nicolaj Madsen. Derudover blev Henrik Toft udskiftet med Simon Christoffersen efter en times spil.

 

De nyindskiftede kunne herefter deltage i noget der mindede om en et-sporet autostrada kørende mod Tveds mål, men den ene efter den anden uhyggeligt store chance løb ud i ingenting.

 

Faktisk skulle man helt hen i 80. minut før Rytis Leliuga kunne diske op med den forløsende 2-0 scoring.


 

Kommentarer efter kampen:
Kenneth Sørensen:

– Det var en svær bane at spille på. Vi mangler i den grad at få scoret nogle flere mål, men koncentrationen svigtede.

Fabinho:

– Jeg er sur over min egen indsats. Vi gør ellers det der skal til for at vinde, men får ikke lukket den helt, syntes jeg.

Auri Skarbalius:

– Vi udfører et stykke professionelt arbejde, og jeg kan ikke pille ved indsatsen. Spillerne var tændte – ja, måske nærmest overtændte, og de er derfor skuffede. Men jeg er meget tilfreds.

 

 

Mål
0-1 // Henrik Toft (31.)
0-2 // Rytis Leliuga (80.)

  

HB Køges startopstilling

Lars Bjerring

Martin Arlofelt

Mikkel Christoffersen

Morten Nielsen

Nicklas Svendsen

Fabinho

Kenneth Sørensen

Søren Nielsen

Rytis Leliuga

Emmanuel Ake

Henrik Toft

 

Udskiftninger

Sebastian Andersen ind // Fabinho ud (46.)

Nicolaj Madsen ind // Kenneth Sørensen ud (46.)

Simon Makienok Christoffersen ind // Henrik Toft ud (60.)

 

Tilskuertal

750 tilskuere på Tved Stadion