Vejle Boldklub Kolding – HB Køge

Vejle Boldklub Kolding 2 - 0 HB Køge
20 maj 2013

HB Køge og Vejle Boldklub Kolding sluttede mandag sæsonen af på Vejle Stadion, hvor hjemmeholdet udnyttede en skidt første halvleg fra HB Køges side til at bringe sig afgørende foran.

Per Frandsen måtte til dagens kamp stille op uden Anders Kaagh. Til gengæld var Simon Richter tilbage på backpositionen, mens Morten Karlsen igen var at finde på den centrale midtbane. Begge efter overstået karantæne.

Opgøret startede ganske lige i det første 15-20 minutter, men herefter faldt niveauet hos HB Køge, og i løbet af første halvlegs sidste tyve minutter scorede hjemmeholdet to gange.

Først var det Andreas Sørensen der var uheldig at rette et indlæg af, så det strøg i nettet bag en prisgivet Frederik Due i HB Køges mål, og i halvlegens overtid var Nicolaj Agger på pletten.

Per Frandsen talte med store bogstaver i pausen, da han tydeligt ikke var tilfreds med indsatsen i første halvleg. Og skideballen hjalp, for efter pausen kom HB Køge langt bedre ind i opgøret, og i perioder blev der lagt et godt pres på hjemmeholdets mål.

Desværre var der langt mellem de helt åbne målchancer. Mistrati skød forbi alene med Kristian Fæste, Bo Storm skød over og Simon Richter lige på VBK-keeperen.

Og da HB Køge-spillerne ikke kunne få puttet bolden i nettet, så slutter HB Køge altså sæsonen af med et nederlag på 2-0. Nederlaget betyder samtidig, at HB Køge sluttede sæsonen på sjettepladsen i NordicBet Ligaen.

Mål

1-0 // Andreas Sørensen (26.)

2-0 // Nicolaj Agger (45.)

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Simon Richter

Søren Henriksen

Andreas Sørensen

Thobias Ndungu

Bo Storm

Andreas Baes

Morten Karlsen

Marcel Rømer

Vito Hammershøy-Mistrati

Jeppe Kjær

Udskiftninger

Anders Nielsen ind // Andreas Baes ud (31.)

Eddi Gomes ind // Andreas Sørensen ud (46.)

Nigel Marples ind // Thobias Ndungu ud (78.)

Tilskuertal

1.511 tilskuere på Vejle Stadion