Vejle – HB Køge

Vejle 0 - 0 HB Køge
14 nov 2017

HB Køge var tirsdag aften en tur i Vejle, hvor en vanskelig kamp mod NordicBet LIGAENs tophold, Vejle, ventede. Hjemmeholdet gik ind til kampen som rækkens mest formstærke hjemmehold, mens HB Køge i de seneste kampe har samlet selvtillid efter sejre og gode præstationer mod Brabrand og Fremad Amager.

 

Vejle kom bedst fra start, og i kampens første kvarter måtte HB Køge løbe en del for at lukke ned for Vejles kombinationsspil, men som kampen skred frem fik HB Køge kæmpet sig ind rigtig godt ind i opgøret, og efter 27 kom første halvlegs vel nok bedste forsøg da Mikkel Wohlgemuth flot flugtede mod mål. Desværre sneg bolden sig lige forbi den ene opstander, mens Vejlekeeperen stod stille på stregen og ikke kunne have nået ud til bolden, havde den været på den rigtige side af stolpen.

 

Den resterende del af første halvleg var herefter en åben slagudveksling med masser af dueller, nærkampe og flot fight. Mark Gundelach og Alexander Bah forsøgte sig begge med fine forsøg i løbet af halvlegens sidste fem minutter, men mål kom der ingen af inden pausen.

 

HB Køge sluttede første halvleg bedst af, og kom også frem til den første store chance efter pausen. Midt for mål bankede Martin Koch Helsted dog bolden over kassen i en ellers fin position.

 

Herefter var det som om Vejle skruede lidt op for tempoet, og syv minutter efter pausen sparkede hjemmeholdet på sammenføjningen. HB Køge kæmpede hårdt, lurede på omstillinger og gav sig 100 % i alle nærkampe. Der var tale om en mandfolkepræstation fra Lehms tropper, og selvom Vejle mod slutningen satsede mere fremad banen, så stod HB Køges defensiv igen så stærkt, at det for tredje gang i træk lykkedes at gå fra banen uden at lade modstanderne score.

 

Kampen sluttede således uden scoringer, efter en stærk holdindsats.

 

Næste kamp er også en udekamp. Det sker på søndag den 19. november, hvor Nykøbing FC lægger stadion til.

 

Vejle – HB Køge // 0-0

 

Advarsler, HB Køge

Mikkel Wohlgemuth og Jean Claude Bozga

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Jean Claude Bozga

Daniel Arrocha

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Alexander Bah

Kristian Andersen

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Magnus Häuser ind // Alexander Bah ud (75.)

 

Tilskuertal

2.329 tilskuere på Vejle Stadion