Vejle – HB Køge

Vejle 1 - 1 HB Køge
27 mar 2011

I et intenst topopgør på Jokri Park delte HB Køge og hjemmeholdet Vejle pointene ligeligt mellem sig.

 

HB Køge startede som lyn og torden, og holdets første kamp i foråret var blot fire minutter gammel før Fabinho havde sendt bolden i nettet efter et hjørnespark fra Lasse Kronborg i HB Køges højreside.

 

Herefter kom Vejle godt med i kampen, men de jyske værter havde svært ved at tilspille sig åbne målchancer mod en stærk HBK-defensiv med to debutanter i startformationen – Kenneth Bjergsted og Andreas Sørensen spillede fuld tid på hver deres back, og begge gjorde det godt.

 

Vejle var i første halvleg mest på bolden, men HB Køge havde altså godt fat i hjemmeholdets offensiv, og Auris tropper kunne gå til pausen foran 1-0.

 

Den stilling holdt til et kvarter før tid, hvor indskiftede Thomas Mikkelsen kom først på et indlæg fra højresiden og sendte bolden ind bag en forgæves flyvende Morten H. Jensen.

Bare to minutter senere var HB Køge dog tæt på at bringe sig i front igen efter et flot angreb. Nicolaj Madsen var dog uheldig med ikke at få passeret Kristian Fæste, der diskede op med en god redning på Madsens forsøg fra nært hold.

 

Kort efter fik Simon Christoffersen med hovedet sendt bolden i nettet, men kampens dommer valgte at underkende målet for et frispark begået af HB Køges topscorer mod Vejle-keeper Fæste. En kendelse der skabte stor undren i HB Køge-lejren, og også tv-billederne viste at kendelsen var mere end tvivlsom.

 

Kampen sluttede uden flere scoringer og dermed fik HB Køge et enkelt point ud af anstrengelserne i forårspremieren. Næste kamp spilles fredag den 1. april kl. 18.45, hvor Brønshøj kommer forbi SEAS-NVE Park. Husk i øvrigt at Dagens Kampsponsor, Hammershus Bageri, har sørget for gratis adgang til piger i alle aldre til kampen.

 

Mål

0-1 // Fabinho (4.)

1-1 // Thomas Mikkelsen (75.)

 

Advarsler

Peter Ankersen, Thomas Mikkelsen, Steffen Kielstrup, Vejle

Søren Nielsen, Nicolaj Madsen, Fabinho og Simon Makienok Christoffersen, HB Køge

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Kenneth Bjergsted

Thomas G. Christensen

Stefan Hansen

Andreas Sørensen

Fabinho

Lasse Kronborg

Nicolaj Madsen

Arman Mehakovic

Søren Nielsen

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Fabinho ud // Morten Nielsen ind (69.)

Arman Mehakovic ud // Thomas Sørensen ind (74.)

 

Tilskuertal

4.199 tilskuere på Jokri Park