Vejle – HB Køge

Vejle 0 - 0 HB Køge
18 aug 2013

B Køge var søndag eftermiddag på besøg hos Vejle Boldklub, og her blev 2.118 tilskuere vidner til et opgør, hvor HB Køge var meget i boldbesiddelse, men hvor det hos begge mandskaber var småt med de oplagte målchancer.

 

Kampen startede som en rodet affære med enkelte chancer i begge ender. En afslutning fra Nicolaj Agger blev blokeret af HBK-forsvaret, og i den anden ende headede Eddi Gomes over efter et frispark.

 

Undervejs i første halvleg havde også Delphin Tshiembe en afslutning fra kanten af feltet, men afslutningen blev blokeret til hjørnespark.

 

Også efter pausen kneb det med chancerne hos begge hold. De to hold var generelt gode til at få lukket ned for hinandens offensiv. Enkelte chancer blev det dog til også efter pausen. Her havde Vito Hammershøy-Mistrati blandt andet et fint forsøg fra kanten af feltet efter et hjørnespark, mens Vejles bedste mulighed var en halv friløber til Christian Sivebæk. Igen fik HB Køges defensiv dog reddet situationen.

 

Opgøret sluttede uden hverken vinder eller scoringer, og dermed kan HB Køge sætte sæsonens femte point ind på kontoen. Næste kamp er på fredag den 23. august kl. 19.00 hjemme på SEAS-NVE Park, hvor Vendsyssel FF kommer på besøg.

 

Mål

Ingen

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Simon Richter

Søren Henriksen

Eddi Gomes

Thobias Ndungu

Vito Hammershøy-Mistrati

Morten Karlsen

Marcel Rømer

Delphin Tshiembe

Philip Zinckernagel

Jeppe Kjær

 

Udskiftninger

Lee Rochester Sørensen ind // Philip Zinckernagel ud (46.)

 

Tilskuertal

2.118 tilskuere på Vejle Stadion