Vejle – HB Køge

Vejle 0 - 2 HB Køge
11 sep 2016

HB Køge på udebane mod hidtil ubesejrede Vejle. Umiddelbart en vanskelig udfordring for Henrik Lehms tropper, der kom til kampen med uafgjorte resultater i holdets seneste tre kampe i 1. Division.

 

Første halvleg var uden helt store og åbne chancer, mens boldbesiddelsen var nogenlunde jævnt fordelt. Måske alligevel med et lille overtag til hjemmeholdet, der også havde halvlegens bedste mulighed i en situation, hvor HB Køges Malte Amundsen heroisk fik kastet sig ned og reddet bolden på selve målstregen.

 

Fra anden halvlegs start blev 18-årige Alexander Bah sendt på banen, og efter 18 minutter på banen var Bah på pletten tæt under mål. Her scorede han sin første scoring som senior, da han sparkede bolden op i nettaget efter formidabelt forarbejde af en stærkt spillende Kristian Andersen, der på fløjen satte et par Vejle-forsvarere inden han fladt sendte bolden ind til Bah. Flot mål og 1-0-føring til HB Køge.

Vejle pressede mod slutningen på for en udligning. Det ene indlæg efter det andet blev hældt ind i HB Køges felt, men her stod keeper Andreas Hansen og resten af HBK-defensiven stærkt og fik gang på gang afværget når der var fare på færde.

 

I HB Køges seneste kamp i 1. Division snuppede Næstved det ene point med en overtidsudligning. Sådan gik det heldigvis ikke søndag eftermiddag i Vejle. I kampens overtid brød HB Køge nemlig Vejles opbyggende spil og så satte indskiftede Jeppe Simonsen ellers i fuld sprint ned mod hjemmeholdets mål og scorede sit første mål i HB Køge-trøjen. Skøn afslutning på kampen og et godt skud selvtillid til HB Køge efter de seneste tre kampes uafgjorte resultater.

 

Næste kamp er hjemmekampen mod AB Gladsaxe på søndag den 18. september.

Vejle – HB Køge // 0 – 2

0-1 // Alexander Bah (63.)

0-2 // Jeppe Simonsen (90.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

Aleksandar Lazarevic

 

Udskiftninger

Alexander Bah ind // Aleksandar Lazarevic ud (46.)

Daniel Arrocha ind // Mads Juel Andersen ud (61.)

Jeppe Simonsen ind // Marc Rochester ud (77.)

 

 

Tilskuertal

1.694 tilskuere på Vejle Stadion