Vejle-Kolding – HB Køge

Vejle-Kolding 1 - 2 HB Køge
24 nov 2011

HB Køge spillede sig torsdag eftermiddag videre til semifinalerne i DBU Pokalen da holdet på udebane slog 1. divisionsholdet Vejle-Kolding med 2-1.

 

Kvartfinalen mellem HB Køge og Vejle Boldklub Kolding startede ganske jævnbyrdigt med et par løse chancer i begge ender i kampens første ti minutter, men midtvejs i halvlegen tog HB Køge føringen da Marc Rochester Sørensen udnyttede Adeola Runsewes fine oplæg til at bringe HB Køge i front på vejlensernes ellers så stærke hjemmebane, hvor holdet i efterårssæsonen er ubesejret i ni kampe i træk, og inden dagens kamp blot havde lukket et enkelt mål ind.

 

Føringen holdt til pausen, og efter 72 minutter var det Adeola Runsewe der snørrede sin direkte modstander for derefter at krølle bolden forbi Kristian Fæste i Vejle-Koldings mål.

 

Jublen varede dog ikke længe, for bare to minutter senere brød Peter Ankersen igennem HBK-defensiven og udplacerede en prisgivet Morten H. Jensen i HBK-målet.

I kampens sidste kvarter satsede Vejle-Kolding naturligt med en ekstra mand fremme i angrebet, hvilket gav HB Køge gode muligheder i omstillingsfasen. Således var det mere end tæt på at først Lee Rochester Sørensen og Mads Laudrup kunne have øget føringen til 3-1, men Lee fik ikke afsluttet og i stedet var det Mads Laudrup der sparkede over.

 

HB Køge holdt føringen og spillede sig altså videre til forårets semifinaler, der afvikles over to kampe. Lodtrækningen til semifinalerne finder sted fredag den 25. november.

 

Mål

0-1 // Marc Rochester Sørensen

0-2 // Adeola Runsewe

1-2 // Peter Ankersen

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Thomas Sørensen

Thomas G. Christensen

Ronnie Bendtsen

Marc Rochester Sørensen

Marcel Rømer

Lasse Kronborg

Adeola Runsewe

Bo Storm

Simon Makienok Christoffersen

 

Udskiftninger

Mads Laudrup ind // Marc Rochester Sørensen ud (71.)

Lee Rochester Sørensen ind // Bo Storm ud (82.)

Andreas Sørensen ind // Ronnie Bendtsen ud (86.)

 

Tilskuertal

2.399 tilskuere på Jokri Park