Vendsyssel – HB Køge

Vendsyssel 0 - 1 HB Køge
24 okt 2020 - 15:00Nord Energi Arena

Lørdag gik turen til det nordjyske, hvor Vendsyssel FF bød HB Køge indenfor til kamp på Nord Energi Arena. Holdet var taget afsted allerede fredag for at få gode forberedelser til et opgør, der plejer at være ganske lige.

I første halvleg blev det også netop det – et meget lige opgør, hvor begge holds styrker og svagheder stod så godt til hinanden, at det aldrig for alvor blev farligt. Kampens største chance tegnede Magnus Haüser sig for, da han fandt sig selv fri foran mål og fra klods hold sparkede lige på den tidliger HB Køge-holdkammerat Kevin Ray Mendoza, der vogtede Vendsyssel FFs mål.

Tilnærmelsesvis fra første fløjt af anden halvleg var det et friskt HB Køge-hold, der viste sig frem. Således var halvlegen få minutter gammel, da en velspillende duo på højresiden i form af Mark Gundelach og Stephan Petersen fandt hinanden inden sidstnævnte sendte et hårdt indlæg ind til Martin Koch Helsted, som efter en tæmning vendte på en tallerken og bankede bolden i kassen. Herfra var der lagt op til, at værterne skulle jagte HB Køge. Det lykkedes de aldrig rigtig med. Og da det var ved at blive rigtig farligt med en masse høje bolde ind i Oskar Snorres straffesparksfelt, blev der givet comeback til anfører Eddi Gomes, som kom ind og bidrog med den fornødne stabilitet. 

Dermed endte det med en velorganiseret 1-0-sejr til HB Køge i Vendsyssel.

Vendsyssel FF – HB Køge

0-1 // Martin Koch Helsted (47.)

HB Køges startopstilling

Oskar Snorre

Mark Gundelach

Magnus Wørts

Antonio Rocco Romeo

Oliver Sonne

Stephan Petersen

Noble Okello

Valon Ljuti

Magnus Haüser

Marius Elvius

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Jubril Adedeji ind // Marius Elvius ud (60.)

Liam Jordan ind // Stephan Petersen ud (72.)

Eddi Gomes ind // Magnus Haüser ud (90+3.)

Udvisning

Antonio Rocco Romeo (90+2. – anden advarsel)