Vendsyssel – HB Køge

Vendsyssel 2 - 1 HB Køge
10 nov 2013

I forhold til sidste uges kamp mod Silkeborg som kastede et point af sig, havde HB Køge nødtvunget været nødsaget til at skifte hele 6 spillere ud fra startopstillingen.

 

Men det var i første halvleg ikke til at se at HB Køge stillede op med mange nye spillere. Holdet spillede en rigtig god første halvleg og holdt hjemmeholdet fra overhovedet at tilspille sig chancer i første halvleg. Til gengæld kom HB Køge foran. Simon Richter spiller Sebastian Svane Krogdahl, som afslutter på målmanden. Returen går til Jeppe Kjær som spiller skråt bagud til Delphin Tshiembe som scorer sikkert.

Resten af halvlegen var HB Køge i kontrol.

 

I anden halvleg udviklede den tunge bane med meget regn til en mudret bane, hvor det hold med den største fysik havde den største fordel. Flere af HB Køges spillere blev mere og mere trætte efterhånden som kampen skred frem. Vendsyssel FF fik udlignet på et straffespark, der reelt ikke skulle være begået og 12 minutter før tid kom de også foran på et angreb hvor HB Køge egentlig var på plads, men Vendsysstel får lov  til at spille sige igennem.

 

Daniel Arrocha fik debut for HB Køge og spillede en fin kamp mens Nikola Saric fik de første minutter i mere end et år for HB Køge.

 

HB Køge har sidste hjemmekamp i denne turneringshalvdel på søndag mod Hvidovre kl. 15.00.

 

Mål

0-1 // Delphin Tshiembe (15.)

1-1 // Buster Munk, str. (55.)

2-1 // Rune Frantsen (78.)

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Simon Richter

Søren Henriksen

Nicolai Geertsen

Daniel Arrocha (U/19)

Jannik Skov Hansen

Morten Karlsen

Delphin Tshiembe

Philip Zinckernagel

Jeppe Kjær

Sebastian Krogdahl

 

Udskiftninger

Lee Rochester ind // Philip Zinckernagel ud (68.)

Sylvester Seeger-Hansen ind // Jannik Skov Hansen ud (75.)

Nikola Saric ind // Simon Richter ud (87.)

 

Tilskuertal

501 tilskuere på Hjørring Stadion