Vendsyssel – HB Køge

Vendsyssel 0 - 0 HB Køge
22 mar 2015

HB Køge måtte også i forårets anden kamp gå fra banen uden at have scoret og uden at have ladet modstanderne score. Søndag eftermiddag i Hjørring var det sub-topholdet fra Vendsyssel, der var modstanderen, og her var det HB Køge der havde de fleste og største chancer, uden dog at kunne drage fordel af de muligheder der opstod undervejs.

 

Det var ellers hjemmeholdet fra Vendsyssel, der kom bedst fra start, og i kampens første ti minutter var HB Køge under hårdt pres. HB Køge fik dog kæmpet sig ud af presset og første halvleg blev en jævnbyrdig forestilling, hvor det dog var HB Køge der var tættest på en føring. Kort før pausen sparkede vinterindkøbet Kristoffer Munksgaard nemlig bolden op i målhjørnet, men i samme sekund som Munksgaard sendte sin afslutning af sted, fløjtede kampens dommer for et frispark for en forseelse begået mod Rasmus Nielsen. I den situation kunne fordelsreglen med fordel have været anvendt. En ærgerlig kendelse, der kunne have givet HB Køge en vigtig føring på en svær udebane.

 

Efter pausen fortsatte kampen som en lige affære med masser af duelspil. Mens spillet var ganske lige, så var chancerne absolut ikke ligeligt fordel. Dem havde HB Køge nemlig klart flest af efter pausen, og HB Køge skulle og burde have sikret sig tre point.

 

Munksgaard og Bruninho måtte hver især se den russiske Vendsyssel-keeper Mark Ryutin levere små mirakler på stregen, mens kampens vel nok største chance tilfaldt indskiftede Philip Zinckernagel, der fem minutter før tid slap alene igennem. Zinckernagel overplacerede dog sin afslutning, der røg over Ryutins mål.

 

Set over hele kampen var kampen på Hjørring Stadion en spillemæssigt jævnbyrdig affære, hvor det dog var HB Køge der kom frem til de fleste og største chancer, men alligevel måtte HB Køge nøjes med det ene point.

 

HB Køge skal allerede i aktion igen på onsdag aften når FC Roskilde inviterer til fodbold i Roskilde Idrætspark.

 

Vendsyssel – HB Køge

Mål

Ingen

 

Advarsler, HB Køge

Casper Grønn

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Delphin Tshiembe

Casper Grønn

Søren Henriksen

Kristian Pedersen

Jonas Thomsen

Sylvester Seeger-Hansen

Rasmus Nielsen

Bruninho

Nikolaj Hansen

Kristoffer Munksgaard

 

Udskiftninger

Philip Zinckernagel ind // Sylvester Seeger-Hansen ud (59.)

Kristian Andersen ind // Rasmus Nielsen ud (83.)

Sami Kamel ind // Bruninho ud (83.)

 

Tilskuertal

576 tilskuere på Hjørring Stadion