Vendsyssel – HB Køge

Vendsyssel 0 - 1 HB Køge
22 maj 2016

HB Køge rejste sig oven på et par halv- eller helsvage indsatser. Med en stærk præstation på en svær udebane i Hjørring lykkedes det at hente en 1-0-sejr med hjem til Castus Park. Mark Gundelach blev matchvinder kort før tid.

 

I forhold til sidste uges kamp mod FC Helsingør havde cheftræner Henrik Lehm foretaget en enkelt ændring i startopstillingen. Sadik Krdzic erstattede Sylvester Seeger-Hansen.

 

Vendsyssel, der kæmpede for at holde sig inde i kampen om en plads i Superligaen, og HB Køge leverede i første halvleg en jævnbyrdig forestilling, hvor det ikke var til at se hvilket af de to hold, der jagtede Superligabilletten.

 

Efter et par halve chancer til Vendsyssel kom HB Køge midtvejs i første halvleg frem til kampens hidtil største chance. Marc Rochester sparkede dog lige på rutinerede Jesper Christiansen i Vendsyssel-målet.

 

Kort efter var det Vendsyssels tur. Thiago Leonco måtte se sin afslutning ramme overliggeren, og kort efter var det Martin Bergvold, der kom frem til en fin mulighed.

Efter pausen blev Vendsyssel reduceret til ti mand da holdets midtbanespiller Hallur Hansson blev præsenteret for sit andet gule kort i kampen. Udvisningen betød at HB Køge overtog mere og mere af spillet og kom frem til flere fine muligheder.

 

Midtvejs i anden halvleg forsøgte indskiftede Sylvester Seeger-Hansen sig, men Jesper Christiansen reddede, og et kvarter før tid forhindrede stolpen et føringsmål til HB Køge efter afslutning fra Henrik Madsen.

 

Der begyndte at trække op til en scoring, og ni minutter før tid kom den. Mark Gundelach brød igennem i højresiden og bankede utageligt læderkuglen op i nettaget. Andet mål i forårssæsonen af HB Køges stærke højreback.

 

Nu venter yderligere et par ugers træning for HB Køge inden spillerne sendes på sommerferie.

 

Mål

0-1 // Mark Gundelach

 

Udvisning

Hallur Hansson, Vendsyssel FF

 

HB Køges startopstilling

Frederik Due

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Alexander Ludwig

Kristian Pedersen

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Kristian Andersen

Marc Rochester

Sadik Krdzic

 

Udskiftninger

Sylvester Seeger-Hansen ind // Marc Rochester ud (34.)

Elias Sørensen (U17) ind // Sadik Krdzic ud (84.)

 

Tilskuertal

969 tilskuere på Bredbånd Vendsyssel Arena