Vendsyssel – HB Køge

Vendsyssel 4 - 0 HB Køge
28 feb 2017

Et ungt HB Køge-hold med en gennemsnitsalder på 21 år  er færdige i DBU Pokalen efter nederlag mod rutinerede Vendsyssel, der viste både stor skarphed og effektivitet foran HB Køges mål.

Årets første kamp af betydning var blot fire minutter gammel da værternes debuterende hollandske offensivspiller Ninos Gouriye var først over en returbold og sparkede bolden ind bag Andreas Hansen, der ikke kunne gøre hverken fra eller til i situationen. Målet var vel den værst tænkelige start på fodboldåret 2017 for HB Køges vedkommende.

HB Køge havde svært ved at få spillet til at hænge sammen i minutterne efter den hurtige scoring, men langsomt var det som om, at det blev bedre og bedre. Offensivt var der tilløb til flere chancer, og både Marc og Lee Rochester forsøgte sig af et par omgange i løbet af første halvdel af første halvleg.

Men Vendsyssel var bestemt også farlige den anden vej, og efter 25 minutter trykkede Meinhard Olsen af fra distancen. Skuddet snød Andreas Hansen og så stod der 2-0 på måltavlen. Syv minutter før pausen blev det også 3-0 da et hårdt og fladt indlæg blev lagt ind i feltet, hvor Ninos Gouriye stod klar og scorede sit andet mål i kampen.

Nede 3-0 ved pausen så det særdeles svært ud for HB Køge, men det skulle blive sværere endnu, for bare fem minutter inde i anden halvleg headede brasilianske Thiago Leonco Vendsyssel foran med 4-0.

Mod slutningen af opgøret tilkæmpede indskiftede Alexander Bah sig et straffespark, men Mikkel Wohlgemuth måtte se Jesper Christiansen forhindre en sen reducering, og dermed sluttede kampen med nordjysk sejr.

HB Køge skal nu bruge de kommende dage på at komme tilbage på sporet inden forårspremieren i 1. Division i weekenden, hvor HB Køge på udebane møder Nykøbing FC.

// Bustur til Nykøbing FC //

Vendsyssel – HB Køge

1-0 // Ninos Gouriye (4.)

2-0 // Meinhard Olsen (25.)

3-0 // Ninos Gouriye (38.)

4-0 // Tiago Leonco (50.)

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Gustav Gjøg

Mads Juel Andersen

Alexander Ludwig

Malte Amundsen (U19)

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Marc Rochester

Kristian Andersen

Marco Larsen

Daniel Stückler

Udskiftninger

Alexander Bah ind // Lee Rochester ud (46.)

Henrik Madsen ind // Marco Larsen ud (46.)

Ahmed Hassan ind // Marc Rochester ud (67.)

Tilskuertal

Ikke oplyst…