Vendsyssel – HB Køge

Vendsyssel 2 - 0 HB Køge
15 okt 2017

Inden kampen måtte cheftræner Henrik Lehm udtænke en plan til at erstatte karantæneramte Jean Claude Bozga, og valget faldt på den blot 19-årige Malte Amundsen – der normalt er venstre back. Og lad det være fastslået med syv-tommer-søm – den position kan Malte også sagtens håndtere. Han leverede en rigtig stærk indsats, men desværre rakte det ikke til en sejr.

 

Lee Rochester brændte en direktør af de helt store i starten af kampen, og helt fri for mål overplacerede Lee bolden, så den røg lige på den forkerte side af stolpen. Måske den føring som det lidt selvtillidsramte mandskab havde brug for. I stedet blev det 1-0 og 2-0 efter 25. og 35. minutter. Begge gange efter tabte nærkampe og et par tilfældigheder, men ind kom boldene og marginalerne går bare ikke HB Køges vej de sidste par uger.

 

I pausen var der irriterede spillere. Et unødvendigt stort resultat, og alle var enige om, at der skulle andre boller på suppen efter pausen. Vendsyssel stillede sig hjem og forsvarede dybt, men ind kom bolden ikke – trods gode forsøg Marc Gundelach og Alexander Bah. Vendsyssel var meget sjældne gæster – det blev dog til et flot spark kort før tid som Andreas Hansen mesterligt reddede til hjørne.

 

Bedste HB Køge spiller var anfører Henrik Madsen, der sammen med Mikkel Wohlgemuth arbejdede hårdt. I forsvaret fortjener Andreas Hansen og Malte Amundsen ros, mens niveauet over resten af banen var under vanlig standard, og derfor var sejren fortjent.

 

Der skal trænes godt og hårdt frem mod næste weekend. Spillet er stadig besnærende at se på, men HB Køge har lukket uvante mål ind de sidste par kampe, og der mangler de offensive løb, der river modstanderne op.

 

Næste søndag venter Skive ude. 

 

Vendsyssel FF – HB Køge // 2-0

1-0 // Ninos Gouriye (26.)

2-0 // Ninos Gouriye (35.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Mark Gundelach

Daniel Arrocha

Malte Amundsen

Gustav Gjøg

Lee Rochester

Mikkel Wohlgemuth

Henrik Madsen

Alexander Bah

Kristian Andersen

Martin Koch Helsted

Udskiftninger

Oliver Lassen ind // Kristian Andersen ud (61.)

Magnus Häuser ind // Lee Rochester ud (84.)

 

Tilskuertal

Ikke oplyst