Viborg – HB Køge

Viborg 0 - 0 HB Køge
23 nov 2012

HB Køge kan gå på en velfortjent juleferie vel vidende at man nu er uden nederlag i de seneste seks kampe. Fredag aften spillede holdet årets sidste turneringskamp – det skete på udebane mod Viborg, der også kom til kampen med en række kampe uden nederlag.

 

Det var altså to af rækkens absolut mest formstærke hold, der satte hinanden stævne denne råkolde novemberaften, hvor HB Køge fra tribunen havde stærk opbakning fra mere end 50 tilrejsende supportere. HB Køge havde revanche til gode efter de to klubbers seneste møde, hvor Viborg og vandt med hele 5-0.

 

Det opgør var Per Frandsens første som cheftræner i HB Køge. Siden har han og holdet fået vendt tingene rundt, og inden dagens kamp var HB Køge kravlet op i midten af tabellen, og med et godt resultat i aftenens kamp, ville man kunne gå på ferie med toppen af Betsafe Ligaen inden for en overskuelig rækkevidde.

 

Viborg startede ellers bedste i kampen, men stille og roligt kom HB Køge bedre med i fredagens opgør. Det var småt med chancerne, men omvendt havde HB Køge-defensiven også fint styr på hjemmeholdets offensive kort, der er rækkens flittigst scorende i denne sæson.

 

Efter pausen var det HB Køge der lagde bedst ud, og Simon Richter var kort efter pausen tæt på at bringe HB Køge i front. Richter havde i pausen afløst en småskadet Christian Traoré.

 

Viborg svarede dog godt igen, og i løbet af kampens sidste tyve minutter måtte træværket tre gange redde for HB Køge, der i Morten H. Jensen igen havde en sikker sidste skanse. Han holdt målet rent for tredje gang i træk, og da HB Køge i den anden ende heller ikke fik skudt hul på Viborgs defensiv, så sluttede det hele som det startede; 0-0.

 

Tættest på en matchvinderscoring for HB Køge var Anders Kaagh, der kort før tid sparkede snert forbi den ene opstander.

 

Mål

Ingen 

 

HB Køges startopstilling

Morten H. Jensen

Nigel Marples

Christian Traoré

Brad Rusin

Thobias Ndungu

Vito Hammershøy-Mistrati

Andreas Baes

Marcel Rømer

Bo Storm

Nicolaj Madsen

Anders Kaagh

 

Udskiftninger

Simon Richter ind // Christian Traoré ud (46.)

Justice John Erhenede ind // Vito Hammershøy-Mistrati ud (56.)

Lars Brøgger ind // Bo Storm ud (86.)

 

Tilskuertal

2.172 tilskuere på Energi Viborg Arena