Viborg – HB Køge

Viborg 1 - 0 HB Køge
18 mar 2018

Det lignede længe en nulløsning da HB Køge søndag eftermiddag gæstede et af NordicBet LIGAENs bedste hjemmehold, Viborg, men mod slutningen af kampen slog jydernes topscorer Andreas Albers til midt i feltet og sikrede sit hold alle tre point.

 

HB Køge kom bedst var start og var i første halvleg mest på bolden mod det formstærke hjemmehold, og efter en lille halv time faldt bolden ned for fødderne af Henrik Madsen, der fra kanten af feltet sparkede en meters penge forbi U21-landsholdsspilleren Sebastian John i Viborgmålet. I halvlegens overtid var det så Kristian Andersen, der sparkede snert forbi den ene stolpe efter at have spillet sig selv fri med et frækt lob over en forsvarer.

 

Kampen var ellers ikke vanvittigt rig på helt store målchancer, og man skulle helt hen til tyve minutter før tid før kampens første rigtig store chance faldt. Det var til HB Køge, men desværre missede Alexander Bah muligheden for at bringe HB Køge i front efter et hjørnespark.

 

En håndfuld minutter senere var det i stedet Viborg, der på deres første rigtigt store chance i kampen, kunne tage føringen. Andreas Albers vendte rundt på en tallerken og sparkede bolden ind bag en chanceløs Andreas Hansen.

 

Føringen holdt kampen ud og HB Køge måtte dermed vende hjem mod Sjælland uden point.

 

Viborg – HB Køge // 1 – 0

1-0 // Andreas Albers (74.)

 

HB Køges startopstilling

Andreas Hansen

Abdul Mumin

Jean Claude Bozga

Daniel Arrocha

Gregers Arndal-Lauritzen

Lee Rochester

Henrik Madsen

Magnus Häuser

Kristian Andersen

Alexander Bah

Martin Koch Helsted

 

Udskiftninger

Liam Jordan ind // Alexander Bah ud (70.)

Martin Christensen ind // Kristian Andersen ud (78.)

Mikkel Wohlgemuth ind // Magnus Häuser ud (78.)

 

Tilskuertal

1.645 tilskuere på Energi Viborg Arena