shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Flanagan: “Fantastisk at være tilbage”

Efter mere end otte måneder på sidelinjen var 29-årige Jon Flanagan tilbage i HB Køges startopstilling da HB Køge i den forgangne weekend vandt 3-0 på hjemmebane mod Vendsyssel FF i den første af i alt ti kampe i NordicBet Ligaens slutspil.

“Det var en fantastisk følelse at være tilbage. Det er længe siden jeg spillede sidst, så det var noget jeg havde set frem til i lang tid. Det var dejligt at være tilbage på banen med holdkammeraterne, og det var en god sejr, som vi forhåbentlig kan bygge videre på,” fortæller Jon Flanagan til HBKoge.dk om sit comeback, hvor den normale højreback var rykket ind som central forsvarer i et tremandsforsvar.

“Jeg synes det gik godt. Jeg talte med Daniel Agger i løbet af ugen, og han nævnte at han måske ville bruge mig centralt. Jeg følte mig komfortabel derinde, og det gik jo også godt,” lyder det fra Flanagan.

Jon Flanagan startede inde i HB Køges første to kampe i sæsonen, men har siden siddet ude med en skade. Englænderen har arbejdet hårdt for at komme tilbage, og selvom han spillede en god kamp mod Vendsyssel i sidste weekend, så er der stadig et arbejde at gøre.

“Jeg har arbejdet hårdt med Jonas (Lindberg, fysisk træner, red.) og i træningslokalet, men kamptræningen kan man kun få i kampene, så når jeg har fået et par kampe skulle jeg gerne være helt, hvor jeg skal være. For mig handler det om at få nogle kampe, og jeg ser frem til kampen mod Hobro i morgen. Forhåbentlig spiller jeg, og så må vi se, hvordan det går,” slutter Flanagan.

HB Køges trup til kampen mod Hobro IK

1. Oskar Snorre

2. Jon Flanagan

4. Nemanja Cavnic

5. Luka Racic

7. Mike Jensen

10. Pierre Larsen

11. Joachim Rothmann

13. William Madsen

15. Max Sauer

16. Daniel Thøgersen

17. Oscar Buch

18. Jacob Trenskow

20. Emilio Simonsen

22. Janus Seehusen

24. Casper Jørgensen

26. Marko Stamenic

28. Effiong Nsungusi

31. Frederik Mehder

NordicBet Ligaen

Hobro IK – HB Køge

Fredag den 8. april kl. 19.00

DS Arena