Flanagan gav massiv opmærksomhed på sociale medier

For lidt mere end en uge siden offentliggjorde HB Køge, at klubben havde sikret den tidligere Liverpoolspiller Jon Flanagan på en toårig aftale. Og den handel gav massiv omtale på sociale medier i dagene der fulgte.

Alene på Twitter har opslaget, hvor HB Køge offentliggjorde aftalen med Jon Flanagan nået en eksponeringsrækkevidde på mere end 1,3 mio. brugere. Også på både Instagram og Facebook har tilgangen af den tidligere engelske landsholdsspiller givet masser af omtale og opmærksomhed. Faktisk har det opslag, hvor HB Køge præsenterede Flanagan som ny spiller opnået en større eksponeringsrækkevidde end tilfældet var på det opslag, hvor HB Køge i foråret præsenterede Daniel Agger og Lars Jacobsen som nyt trænerteam. Og det gik bestemt heller ikke ubemærket hen.

Samtidig har flere markante fodboldpersonligheder som fx Steven Gerrard, Jordan Henderson, Daniel Sturridgde og Jamie Carragher alle offentligt ønsket Jon Flanagan tillykke med aftalen med HB Køge, og derudover har HB Køges cheftræner Daniel Agger modtaget mere end 1.000 personlige beskeder fra fans, der ønsker tillykke med aftalen med Jon Flanagan.

Capelli Sport