Flere CSR-initiativer venter: Dana Lim fortsætter som CSR-partner i HB Køge

Dana Lim fortsætter som EuroPartner i HB Køge og NETVÆRKET. Partnerskabet mellem HB Køge og Dana Lim går mange år tilbage – og igennem alle årene har virksomhedernes samarbejde omkring mange fælles CSR-initiativer sprunget i øjnene og gavnet lokalområdet. En tendens der kommer til at fortsætte: Dana Lim har således nu forlænget samarbejdsaftalen med HB Køge og vil også fremover være EuroPartner og CSR-partner i klubben.

De seneste år er “HB Køge Inspire” blevet lanceret med stor succes takket være Dana Lims engagement i projektet, og størstedelen af de lokale folkeskoler i Køge, Herfølge og omegn er således nu en del af konceptet.

I korte træk går HB Køge Inspire ud på, at HB Køges førsteholdsspillere med støtte fra Dana Lim besøger lokale skoler og inspirere til en sundere hverdag med masser af motion og idræt. Skolernes elever bliver både inviteret på rundvisning og til forskellige oplæg på Capelli Sport Stadion, men får også besøg af deres individuelle spiller-ambassadører på skolerne. Som afslutning på hvert enkelt Inspire-forløb bliver den pågældende skole inviteret til en hjemmekamp på Capelli Sport Stadion med enten HB Køges NordicBet Liga-hold eller Gjensidige Kvindeliga-holdet. I dette efterår har seks skoler fået gavn af HB Køge Inspire takket være Dana Lim; Skovboskolen, Alkestrupskolen, Ellebækskolen, Herfølge Skole, ZBC Ringsted STU og Vemmedrupskolen.

Tidligere har HB Køge og Dana Lim i samarbejde etableret idrætsdage for ITC, som er et arbejds- og samværstilbud til borgere med psykisk udviklingshæmning, ligesom det også tidligere lykkedes at aktivere og engagere drenge fra Køges belastede boligområder, til at starte deres eget fodboldhold og den vej igennem fremme den lokale integration.

“Dana Lim har igennem mange år været en fantastisk samarbejdspartner for os. Først og fremmest på grund af vores succesfulde samarbejde omkring de mange fælles initiativer, vi sammen har lanceret til gavn for lokalsamfundet. Men selvfølgelig også på grund af deres store engagement i NETVÆRKET og trofaste støtte til vores fodboldhold,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud.

Også hos Dana Lim skaber den nye samarbejdsaftale glæde.

“Vi er hos Dana Lim meget glade for at kunne fortsætte vores mangeårige samarbejde med HB Køge. Vi er en virksomhed med dybe rødder i Køge, og derfor er det fantastisk fortsat at kunne støtte op om både vores lokale fodboldklub og lokalsamfundet og ikke mindst de mange gode sociale initiativer, som vi sammen har sat i søen,” siger Marketingchef i Dana Lim, Rass Gottschalk.

Udover samarbejdet omkring forskellige CSR-initiativer er Dana Lim som EuroPartner i klubben også udpeget som Profilpartnere for to af klubbens spillere; kvindeholdets Nicole Kozlova og herreholdets Oscar Buch. I forbindelse med forlængelsen gæstede de to således også Dana Lims varelager i Køge.

Dana Lim A/S er Nordens største producent af lim, spartel- og fugemasse. I mere end 90 år har virksomheden leveret kvalitetsprodukter til det nordiske og internationale marked. De primære målgrupper er professionelle håndværkere, industriproduktion samt konsumentmarkedet. Læs mere om Dana Lim her.

Fra alle i HB Køge skal der lyde et stort tak for støtten og samarbejdet til Dana Lim.

Capelli Sport