Flere svanemål i landskampspausen

Landskampspausen bød på masser af spilletid og også scoringer fra de HB Køge-spillere der var afsted med de danske ungdomslandshold.

U23-landsholdet mødte Skotland over to venskabskampe i vestjylland. Det første opgør vandt danskerne med 2-1, og her stod Cornelia Kramer for begge de danske scoringer. Kramer bar desuden anførerbindet for holdet for første gang – noget hun også gjorde i “returopgøret” nogle dage senere.
Her tabte danskerne ganske vist 3-1, men igen stod en HB Køge-spiller bag den danske scoring. Denne gang var det Signe Markvardsen, der kom på tavlen. Både Sarah Thygesen og Vibeke Andersen spillede også med i de to opgør, mens Cecilie Fløe spillede fuld tid i den første af kampene.

Emma Regan fik de sidste 35 minutter på banen i Canadas kamp mod Mexico tirsdag aften. Opgøret var det sidste af to testkampe for canadierne mod mexicanerne forud for sommerens forestående OL-deltagelse.

I Murcia i Spanien mødte New Zealand Japan i to testkampe. Daisy Cleverley spillede med i begge opgør, mens Claudia Bunge fik spilletid i den sidste af de to kampe, som japanerne begge vandt.

Det danske U19-landshold mødte i to testkampe Sverige i Kristianstad. Emilie Luplau spillede med i begge opgør, mens Laura Sehested tog del i det sidste af de to opgør. Kampene endte med hhv. et 1-3-nederlag og en 1-0-sejr til danskerne.

Alberte Vingum var afsted med det danske A-landshold til to EM-kvalifikationskampe mod Spanien, men kom ikke på banen i opgørene, som begge blev tabt.

Alle spillere er nu enten vendt tilbage eller er på vej tilbage og står således til rådighed til weekendens Gjensidige Kvindeliga-opgør mod AGF.

Capelli Sport