Fløe: “Rart at have Cornelia tilbage”

Tre og et halvt minut. Det var alt, Cornelia Kramer skulle bruge på banen, inden hun fik bragt HB Køge foran med 1-0 i weekendens sejr over FC Thy-Thisted Q efter sin indskiftning i pausen. I overtiden af opgøret lukkede angrebsmakkeren Cecilie Fløe endegyldigt kampen med sin scoring til 2-0. To scoringer fra to af HB Køges angribere.

Med vinterens salg af Kyra Carusa, blev meget af målscoringsansvaret lagt over på skuldrene af Kramer og Fløe, men forårssæsonen var ikke mange uger gammel, før Kramer løb ind i en længerevarende skade. Derfor blev der hurtigt lagt rigtig store målforventninger over på Cecilie Fløe alene – og som delt topscorer i Gjensidige Kvindeligaen har hun også løftet opgaven til fulde.

Alligevel glæder hun sig stort over, at angrebskollegaen Kramer nu er tilbage på banen og kan komplimentere hende i forreste linje.

“Det er rart, at Cornelia er kommet tilbage igen. Hun kommer med en masse energi, løbevillighed og generelt mange gode kvaliteter. Og så komplimenterer vi hinanden godt og er gode til at skiftes til at gøre nogle af de samme ting, så det er svært for modstanderne at holde styr på. Vi kan begge både løbe dybt og søge ned i banen for at modtage bolden,” siger Cecilie Fløe om deres samarbejde og uddyber:

“Vi har de samme tankegang omkring, hvordan vi skal spille og hvordan vi kan åbne modstanderne op og komme til chancer. Vi forstår hinanden, fordi vi tænker ret ens og som regel ved, hvor den anden løber hen. Så vi passer ret godt sammen, synes jeg.”

Netop de kvaliteter kan der nemt blive brug for i lørdagens forestående opgør imod Kolding IF. Det er nemlig kun tre uger siden holdene sidst mødtes – og her stod Koldingenserne godt imod indtil HB Køge fik lukket kampen med en dødboldsscoring i anden halvleg.

// KØB BILLET: HB KØGE – KOLDING IF //

“Det var svært at få åbnet deres kompakte forsvar op sidst. De er fysisk stærke og går altid 110 procent til den. Men vi havde overtaget og styrede kampen, så det var også et spørgsmål om tid og tålmodighed. Sådan bliver det forhåbentlig igen, og så skal vi være skarpe, når vi får chancen,” siger Cecilie Fløe om den forestående opgave.

Kun Fortuna Hjørrings Rikke Dybdahl, har scoret lige så mange mål som Fløe i denne Gjensidige Kvindeliga-sæson. 12 styks, står de begge noteret for inden de tre sidste spillerunder. Og selvom topscorertitlen da også er lokkende for HB Køge-angriberen, så er fokus et helt andet sted.

“Lige nu er det min førsteprioritet, at vi vinder vores kampe og vinder mesterskabet. Det betyder alt. Det andet er også en stor ting, men det er sekundært for mig,” slutter Fløe.

Næste skridt i jagten på først og fremmest mesterskabet – og dernæst topscorertitlen – kan Fløe altså tage lørdag klokken 13.00, hvor opgøret mod Kolding IF fløjtes i gang på Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport