Fløe melder klar til generalprøve mod FC Rosengård

HB Køges danske mestre spiller i morgen den sidste testkamp før sæsonpremieren mod Brøndby IF d. 7. august. 

Det er de svenske mestre fra FC Rosengård, der bliver den sidste opgave for kvinderne, når de i morgen tørner sammen på Capelli Sport Stadion. Det svenske tophold er dog ikke helt fremmede for HB Køge-truppen, der også mødte dem i en testkamp sidste pre-season, hvor FC Rosengård gav svanerne kamp til stregen, hvilket resulterede i en sejr på 2-0 til de svenske mestre. Ifølge offensivprofilen, Cecilie Fløe, står HB Køge-truppen dog stærkt efter en god pre-season, hvorfor hun håber på, at de denne gang kan svare igen og udfordre det svenske tophold.

“FC Rosengård er jo et stærkt tophold. De har både individuelle kvaliteter og så står de sindssygt godt sammen som et hold. Jeg husker den sidste kamp mod Rosengård som en hård, men god kamp. Vi var måske lidt presset i bund til tider, men jeg håber på, at vi denne gang kan komme lidt mere ud over stepperne – og det burde også kunne lade sig gøre,” siger Cecilie Fløe og uddyber om HB Køges form.

“Pre-season har virkelig været god. Jeg synes, at hele truppen står stærkt, og jeg kan tydeligt mærke og se, at der er sket en udvikling – både i forhold til det individuelle og holdmæssigt. Det er klart, at der selvfølgelig også er sket nogle ændringer på holdet, hvor vi har mistet nogle store profiler, men vi har så heldigvis fået tilgang af nogle andre store og spændende profiler. Så jeg synes, at vi står rigtig stærkt, og så tror og håber jeg også på, at vi kan give Rosengård kamp til stregen denne gang,” siger Cecilie Fløe forud for kampen. 

Ifølge Fløe er det også ekstremt vigtigt, at HB Køge kan arrangere testkampe mod tophold som FC Rosengård, da disse opgør er en vigtig målestok i forbindelse med topkampene i den danske Gjensidige Kvindeliga, men også når det gælder HB Køges deltagelse i UEFA Women’s Champions League. 

“Det er vigtigt for os, at vi kan møde nogle hold, der ligger over det niveau, vi møder i Gjensidige Kvindeligaen, fordi de kan forberede os på topkampene i vores egen liga, men også når vi skal spille kvalifikation til Champions League. Vi stræber naturligvis efter at kunne spille med her, og i morgen bliver det derfor også spændende at se, hvor meget vi har udviklet os siden sidst,” slutter Cecilie Fløe.

Testkampen mod FC Rosengård spilles lørdag klokken 13.00 på Capelli Sport Stadion, og der er fri adgang til kampen.

Capelli Sport