Fløe: “Vi har tanket energi og selvtillid inden Thy-opgør”.

Turen går til Thisted søndag eftermiddag, hvor anden kamp i slutspillet venter for de forsvarende danske mestre. HB Køges topscorer Cecilie Fløe spår, at det bliver en hård kamp imod Thyboerne, men med 23 points forskel mellem de to hold og med en 3-1-sejr over Nordsjælland i slutspillets første kamp, går HB Køge-truppen ind til opgøret med en fornyet selvtillid og energi.

“Vi ved jo, at Thy kan være et svært hold at spille imod – specielt på deres hjemmebane. Vi kommer dog med en 3-1-sejr over Nordsjælland, så jeg føler, at vi har fået tanket lidt op på selvtilliden til det her opgør,” siger Fløe og fortsætter om morgendagens modstander.

“Thy-spillerne er stærke og meget fysiske på banen, hvilket også drillede os lidt, da vi sidst mødte dem i pokalsemifinalen. Derfor er det også helt afgørende, at vi søndag formår at matche dem på deres fysik og går all in-i duellerne og kommer først på andenboldende. Derudover er det ikke nogen hemmelighed, at vi skal have fokus på at tilpasse os banen og derfor også gøre spillet mere simpelt,” lyder det fra den unge angriber.

Ovenpå et par hårde kampe og skuffelsen i pokalturneringen har truppen siden haft ekstra meget fokus på at bringe holdets velkendte energi og vindermentalitet tilbage i deres spil. Noget, der også kom til udtryk i Nordsjælland-sejren, mener Cecilie Fløe.

“Jeg tror, at vi har fået rusket lidt op i hinanden og fået talt godt sammen som hold. Vi kan godt mærke, at den lange vinterpause har gjort, at vi lige skulle i gang igen. Og med vores pokalexit har vi derfor også haft brug for at arbejde ekstra meget på at få vores energi tilbage i spillet, og det føler jeg bestemt kom til udtryk i Nordsjælland-kampen,” slutter Cecilie Fløe.

FC Thy – Thisted Q – HB Køge
Sparekassen Thy Arena – 16. april, 15.00
Viaplay
 

Capelli Sport